1
min leestijd
1
min leestijd

Met trots introduceren we een vernieuwde digitale aanwezigheid van Egenix, een omslag die verder gaat dan een eenvoudige website-update. Deze stap maakt deel uit van onze ontwikkeling richting een breder en completer dienstenaanbod, zorgvuldig afgestemd op de vraag van onze opdrachtgevers.

Nieuwe identiteit

Vanuit de wens om onze positie in de markt te herdefiniëren, hebben we onze basis als vanouds marketingbureau verrijkt met een technologische inslag. Vandaag de dag staan we bekend als digitale architecten, experts in het bouwen van geavanceerde technologische oplossingen. Deze expertise wordt versterkt door een gespecialiseerde laag van cyberbeveiliging en cloudservices, wat wordt weerspiegeld in onze vernieuwde branding, die zowel onze creativiteit als onze professionele uitstraling benadrukt.

Onze waarden

Centraal in onze filosofie staan onze kernwaarden, dit stralen we uit en vormt de basis van onze unieke benadering tot het leveren van oplossingen. Wij zijn:

  • Toegewijd aan het succes van onze klanten
  • Architecten van kansen
  • Voorlopers in technologie
  • Meesters in digitaal vakmanschap
  • Vastberaden onder druk
  • Strevers naar excellentie
  • Ethiek in elk aspect van ons werk

Vernieuwd serviceaanbod

Door de jaren heen hebben we onze skills verder ontwikkeld en uitgebreid om ons aan te passen aan de veranderende markt en groeiende vraag. We zijn trots op onze expertise in platformen zoals Webflow, Shopify, Microsoft 365 en Google, evenals geavanceerde beveiligingstools en geautomatiseerde penetratietesten. Door deze uitbreiding hebben we onze focus kunnen verleggen van online marketing naar een volwaardig aanbod van digitale diensten en webbased development. Dankzij deze strategische verschuiving wordt onze unieke marktpositie benadrukt, ver weg van de middelmatigheid van traditionele digitale bureaus.

We zijn blij met de succesvolle projecten die we voor onze klanten hebben opgeleverd en kijken ernaar uit om onze unieke waardepropositie te blijven leveren.

Bekijk onze vernieuwde website en laat ons weten wat je ervan vindt!

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?