Cybersecurity beoordeling, awareness en strategie

We weten wat er voor nodig is om de cyber-weerbaarheid van jouw digital assets te vergroten.

Egenix Shield

Cybersecurity Strategy

Veel cybersecurity frameworks en methodologieën hebben geen aandacht voor de middelen van je organisatie, zoals technische vaardigheden en leiderschapsvereisten om bepaalde cruciale zaken aan te pakken. Daarom nemen we de tijd om samen met jou grondig in kaart te brengen welke stappen essentieel zijn voor een effectieve verbetering van je cyberbeveiligingsstrategie, voordat we het actieplan opstellen. Als je vertrouwde partner combineren we ondernemerschap met praktijkervaring om je te ondersteunen bij het creëren van waarde en het minimaliseren van risico's in je digitale omgeving.

Cybersecurity Roadmap

Door een duidelijk gedefinieerde strategie ter bescherming van jouw digitale informatie te implementeren, zijn we in staat om jouw digitale middelen in kaart te brengen en noodzakelijke verbeteringen te identificeren met een realistische en flexibele roadmap. Deze roadmap is essentieel binnen je softwareontwikkelingsarchitectuur of bredere digitale infrastructuurlandschap, niet alleen om risico's te beperken, maar ook om het belang en de onderlinge relatie van verschillende systeemcomponenten te verduidelijken.

Wij richten ons op het gelijktrekken van je initiatieven op het gebied van informatiebeveiliging en bedrijfsdoelstellingen. We staan klaar om samen met jou een passende oplossing te ontwikkelen, die niet alleen je business beschermd maar ook meegroeit met je organisatie.

Cybersecurity Awareness

Bewustwording is cruciaal voor effectieve cybersecurity binnen je organisatie. Vaak vormt niet de technologie zelf, maar de mens die de technologie gebruikt, de zwakste schakel. Onze trainingen zijn erop gericht om dit in heldere en begrijpelijke taal aan jouw medewerkers over te brengen. Zo leren zij potentiële bedreigingen zoals phishing, social engineering en andere vormen van cybercriminaliteit tijdig herkennen. Dit maakt je organisatie als geheel alerter en weerbaarder.

We ondersteunen ook teams in het veilig ontwikkelen van software door best practices in hun dagelijkse routines te integreren. Bewustwording heeft zich keer op keer bewezen als een effectieve verdediging tegen diverse cyberdreigingen. Laat ons je helpen om de cybersecurity van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Cybersecurity Due Diligence

Sta je op het punt om een fusie of overname te doen en wil je zeker weten dat je digitale infrastructuur geen verborgen gebreken bevat? Het is essentieel om goed voorbereid te zijn op gesprekken met potentiële overnamekandidaten of partijen. Je moet duidelijk en met bewijs kunnen aantonen dat je relevante risico's hebt geminimaliseerd of tijdig hebt geïdentificeerd.

Wij kunnen je ondersteunen in dit traject. Onze expertise stelt ons in staat snel de meest voorkomende risico's te herkennen en passend mitigatieadvies te bieden. Het laatste wat je wilt, is tijdens een deal te maken krijgen met datalekken, of na een integratie ontdekken dat de risicomitigatie niet adequaat is aangepakt. Laat Egenix je assisteren om ervoor te zorgen dat je volledig voorbereid bent op elke uitdaging.

Meer weten?
Neem contact op

expertise

Retail & Wholesale

Overstijg traditionele systeem beperkingen en herdefinieer jouw positie in het digitale retail- en wholesale-segment met onze geavanceerde webshop en Shopify oplossingen.

Onze expertise stelt jouw merk in staat de digitale aanwezigheid om te zetten in een onbetwist concurrentievoordeel, waarbij veiligheid en snelheid hand in hand gaan om niet alleen aan de verwachtingen van de klant te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen.

We bieden schaalbare, aanpasbare oplossingen die kleine tot middelgrote retailers en grote e-commercespelers helpen te groeien en de koppositie in te nemen in hun segment, met een sterke focus op het optimaliseren van digitale supply chains.

professionele Dienstverlening

Elk bedrijf - van eenmanszaak tot grote organisatie - is afhankelijk van een ICT-infrastructuur. De continue stroom van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied maakt het vaak moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. En nieuwe ontwikkelingen kunnen ook leiden tot ongekende technische problemen.

Ons bedrijf onderscheidt zich met hands-on ervaring om conventionele grenzen te doorbreken. We zijn gespecialiseerd in het navigeren door de uitdagingen van moderne IT-infrastructuren en bieden bedrijven, van groeiende startups tot grotere organisaties, de nieuwste oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging, web-based oplossingen en digitale transformatie.

Onze focus ligt op het optimaliseren van jouw digitale processen waarbij creatief technisch denken vereist zijn, zodat je voorop blijft lopen op het gebied van innovatie en je kan richten op wat echt belangrijk is: werken aan de toekomst van je bedrijf.

Food & Agriculture

Vandaag de dag worden bedrijven in de voedsel- en landbouwsector geconfronteerd met de uitdaging om een evenwicht te vinden tussen duurzaamheid en efficiëntie. Wij begrijpen de noodzaak om deze industrie opnieuw vorm te geven door adaptief te denken en zijn ook actief betrokken.

Door gebruik te maken van slimme digitalisatie en automatiseringsoplossingen optimaliseren we werkprocessen, verminderen we verspilling en maximaliseren we zowel het milieueffect als het economische rendement. Onze aanpak is persoonlijk en op maat, omdat we de taal van onze klanten spreken, sterke relaties binnen de sector nastreven en de unieke digitale behoeften van de sector begrijpen.

Productiebedrijven

Als bedrijf dat productieactiviteiten uitvoert, wil je misschien je marktaandeel vergroten, beter samenwerken met je leveranciers of ervoor zorgen dat je processen bestand zijn tegen uitval, cyberaanvallen of verstoringen.

Daarom hebt je een vertrouwde partner nodig die je begrijpt en het maximale doet om operationele risico's te beperken, dan wel op zoek gaat naar de naald in de hooiberg om te profiteren van de marktsignalen. Egenix is de logische keuze voor cybersecurity-, cloud- en webgebaseerde oplossingen voor producerende bedrijven die willen evolueren naar een gedigitaliseerd bedrijfsmodel.

Bouw & Constructie

Ons developmentteam combineert een brede expertise met uitgebreide ervaring in een breed spectrum van software development uitdagingen.

Wij helpen nationale en regionale vastgoedfondsen, financiers, ontwikkelaars, aannemers, asset managers en andere belanghebbenden bij het omgaan met het ontwerp en de digitalisering van hun idee.

Of het nu gaat om het creëren van een indrukwekkende online aanwezigheid, propertymanagement systeem, het vereenvoudigen van end-to-end processen of het opzetten van moderne digitale werkruimten, wij zijn de vertrouwde partner om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

sustainable business

Een fundamentele verschuiving in waarden kan niet langer terzijde worden geschoven. Verantwoord en duurzaam ondernemerschap dat voldoet aan maatschappelijke ESG-eisen verschuift van reputatie en stakeholdermanagement naar het technologische domein.

In dit veranderende landschap identificeren we risico's en kansen en werken we samen met klanten aan toekomstbestendige digitale en ICT-oplossingen om de complexe en samenhangende aspecten van verantwoord ondernemen aan te pakken. We helpen klanten door de krachten te bundelen met alle belanghebbenden. Technologie is een essentiële factor voor duurzaamheid.

We bespreken niet alleen de stip op de horizon, maar ook wat er om de hoek ligt. Expertisegebieden zijn cybersecurity, maatwerk webontwikkeling, cloudmigraties en het opzetten van duurzame digitale werkomgevingen.

They trusted us:
Strategie & Doel

Pragmatisch en persoonlijk advies precies op het moment dat het voor jouw bedrijf het belangrijkst is. Zodat de strategie kan worden uitgevoerd en de doelen kunnen worden behaald.

Technologie & ontwikkeling

Vastberaden en volgens een zorgvuldig vastgesteld proces realiseren we de beste oplossing voor jouw case.

Oplossing & Resultaat

Wij leveren bruikbare oplossingen die jou vooruithelpen, hoe complex de uitdaging ook is.

Verder. Beter. Samen.

Een succesvolle samenwerking om het hoogst haalbare te bereiken. We gaan voor het uiterste.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?