Professionele webshop op maat laten maken

Onze op maat gemaakte webshops overtreffen de unieke doelstellingen van onze klanten. Bij Egenix begrijpen we dat jouw webshop het kloppend hart is van je e-commerce activiteiten.

Egenix storefront

Webshop laten maken

Ons team ontwikkelt webshops op maat die moeiteloos aansluiten bij de specifieke doelen en eisen van onze klanten. We richten ons op de benefits en effectieve communicatie met hun doelgroep, met als doel meer conversie, online verkoop en merkreputatie. Onze prioriteit is het creëren van webshops die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een meetbare en schaalbare impact hebben op de markt.

Ons ontwikkelingsproces omvat een grondige analyse van jouw branche en organisatie, het ontwerpen van een gebruikerservaring (UX) die aanspreekt, het implementeren van 'security by design', het evalueren van de prestaties van de webshop na oplevering en het maken van de nodige aanpassingen. Dit alles zorgt ervoor dat jouw webshop niet alleen vandaag succesvol is, maar ook in de toekomst blijft meegroeien.

Systeem & app integraties

We hebben ervaring met een breed scala aan scenario's. Dit stelt ons in staat om met vertrouwen complexe uitdagingen aan te gaan die betrekking hebben op de integratie van bestaande systemen en applicaties met een op maat gemaakte website. Of het nu gaat om kassasystemen, financiële administratie, klantgegevens of andere applicaties die gekoppeld moeten worden of moeten communiceren, bijvoorbeeld via API's, onze technologiestack is flexibel genoeg om voor elke situatie de juiste oplossing te bieden.

Bestaande webshop migreren

Als digital agency helpen we verouderde webshops om te zetten in moderne hoog converterende meesterwerken, begeleiden we je bij platformmigraties en brengen we je op de hoogte van alle voor- en nadelen. Wij bieden oplossingen die optimaler, veiliger, veerkrachtiger en schaalbaarder zijn, of je nu overstapt van WooCommerce, Magento of een ander platform. Laat ons je helpen de controle terug te krijgen in een gedigitaliseerde wereld waar elke verkoop telt.

Vindbaarheid en snelheid

Om de aandacht van bezoekers te trekken, zijn de snelheid en vindbaarheid van je website cruciaal. Door ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar is en snel laadt, kun je een uitstekende gebruikerservaring bieden. Het is onze taak om je hierbij te helpen. We gebruiken geavanceerde technologieën, diepgaande kennis en buitengewone expertise om deze essentiële elementen tot een probleemloze ervaring te vormen. Dit opent de deuren naar meer digitale mogelijkheden, conversies en klantenbinding.

Beveiliging

In onze oplossingen geven we altijd prioriteit aan beveiliging, zodat het risico op verstoringen en operationele problemen tot een minimum wordt beperkt. Onze oplossingen zijn uitgerust met betrouwbare responstactieken, zodat jouw bedrijf en klanten ons kunnen vertrouwen als een capabele partner die jouw omgeving en technologie begrijpt.

Meer weten?

expertise

Retail & Wholesale

Overstijg traditionele systeem beperkingen en herdefinieer jouw positie in het digitale retail- en wholesale-segment met onze geavanceerde webshop en Shopify oplossingen.

Onze expertise stelt jouw merk in staat de digitale aanwezigheid om te zetten in een onbetwist concurrentievoordeel, waarbij veiligheid en snelheid hand in hand gaan om niet alleen aan de verwachtingen van de klant te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen.

We bieden schaalbare, aanpasbare oplossingen die kleine tot middelgrote retailers en grote e-commercespelers helpen te groeien en de koppositie in te nemen in hun segment, met een sterke focus op het optimaliseren van digitale supply chains.

professionele Dienstverlening

Elk bedrijf - van eenmanszaak tot grote organisatie - is afhankelijk van een ICT-infrastructuur. De continue stroom van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied maakt het vaak moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. En nieuwe ontwikkelingen kunnen ook leiden tot ongekende technische problemen.

Ons bedrijf onderscheidt zich met hands-on ervaring om conventionele grenzen te doorbreken. We zijn gespecialiseerd in het navigeren door de uitdagingen van moderne IT-infrastructuren en bieden bedrijven, van groeiende startups tot grotere organisaties, de nieuwste oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging, web-based oplossingen en digitale transformatie.

Onze focus ligt op het optimaliseren van jouw digitale processen waarbij creatief technisch denken vereist zijn, zodat je voorop blijft lopen op het gebied van innovatie en je kan richten op wat echt belangrijk is: werken aan de toekomst van je bedrijf.

Food & Agriculture

Vandaag de dag worden bedrijven in de voedsel- en landbouwsector geconfronteerd met de uitdaging om een evenwicht te vinden tussen duurzaamheid en efficiëntie. Wij begrijpen de noodzaak om deze industrie opnieuw vorm te geven door adaptief te denken en zijn ook actief betrokken.

Door gebruik te maken van slimme digitalisatie en automatiseringsoplossingen optimaliseren we werkprocessen, verminderen we verspilling en maximaliseren we zowel het milieueffect als het economische rendement. Onze aanpak is persoonlijk en op maat, omdat we de taal van onze klanten spreken, sterke relaties binnen de sector nastreven en de unieke digitale behoeften van de sector begrijpen.

Productiebedrijven

Als bedrijf dat productieactiviteiten uitvoert, wil je misschien je marktaandeel vergroten, beter samenwerken met je leveranciers of ervoor zorgen dat je processen bestand zijn tegen uitval, cyberaanvallen of verstoringen.

Daarom hebt je een vertrouwde partner nodig die je begrijpt en het maximale doet om operationele risico's te beperken, dan wel op zoek gaat naar de naald in de hooiberg om te profiteren van de marktsignalen. Egenix is de logische keuze voor cybersecurity-, cloud- en webgebaseerde oplossingen voor producerende bedrijven die willen evolueren naar een gedigitaliseerd bedrijfsmodel.

Bouw & Constructie

Ons developmentteam combineert een brede expertise met uitgebreide ervaring in een breed spectrum van software development uitdagingen.

Wij helpen nationale en regionale vastgoedfondsen, financiers, ontwikkelaars, aannemers, asset managers en andere belanghebbenden bij het omgaan met het ontwerp en de digitalisering van hun idee.

Of het nu gaat om het creëren van een indrukwekkende online aanwezigheid, propertymanagement systeem, het vereenvoudigen van end-to-end processen of het opzetten van moderne digitale werkruimten, wij zijn de vertrouwde partner om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

sustainable business

Een fundamentele verschuiving in waarden kan niet langer terzijde worden geschoven. Verantwoord en duurzaam ondernemerschap dat voldoet aan maatschappelijke ESG-eisen verschuift van reputatie en stakeholdermanagement naar het technologische domein.

In dit veranderende landschap identificeren we risico's en kansen en werken we samen met klanten aan toekomstbestendige digitale en ICT-oplossingen om de complexe en samenhangende aspecten van verantwoord ondernemen aan te pakken. We helpen klanten door de krachten te bundelen met alle belanghebbenden. Technologie is een essentiële factor voor duurzaamheid.

We bespreken niet alleen de stip op de horizon, maar ook wat er om de hoek ligt. Expertisegebieden zijn cybersecurity, maatwerk webontwikkeling, cloudmigraties en het opzetten van duurzame digitale werkomgevingen.

They trusted us:
Strategie & Doel

Pragmatisch en persoonlijk advies precies op het moment dat het voor jouw bedrijf het belangrijkst is. Zodat de strategie kan worden uitgevoerd en de doelen kunnen worden behaald.

Technologie & ontwikkeling

Vastberaden en volgens een zorgvuldig vastgesteld proces realiseren we de beste oplossing voor jouw case.

Oplossing & Resultaat

Wij leveren bruikbare oplossingen die jou vooruithelpen, hoe complex de uitdaging ook is.

Verder. Beter. Samen.

Een succesvolle samenwerking om het hoogst haalbare te bereiken. We gaan voor het uiterste.

faq
Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het aan de experts over. Neem contact op voor meer informatie.
Hoe ondersteunt Egenix het migreren van een bestaande webshop naar een nieuw platform?

Wij begeleiden platformmigraties van WooCommerce, Magento en andere platforms naar moderne, hoog converterende webshops. We voorzien je van gedetailleerde informatie over de voor- en nadelen van elke optie en bieden veiligere en schaalbaardere oplossingen om jouw e-commerceactiviteiten te verbeteren. Onze aanpak minimaliseert risico's en zorgt voor een soepele overgang.

Welke voordelen biedt systeem- en app-integratie bij maatwerk webshops?

Systeem- en app-integraties zorgen voor een verbinding tussen jouw webshop en andere systemen, zoals kassasystemen of financiële administratie. Onze flexibele technologiestack biedt oplossingen die gekoppeld kunnen worden via API's, wat resulteert in een efficiënte workflow en verbeterde operationele efficiëntie en beheersbaarheid.

Wat maakt Egenix de juiste keuze voor Shopify Plus ontwikkeling?

Egenix heeft uitgebreide ervaring met Shopify Plus ontwikkeling, waardoor we geavanceerde functies en schaalbaarheid kunnen bieden die jouw groeiende bedrijf nodig heeft. Onze expertise stelt ons in staat om complexe e-commerce behoeften te vervullen en tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke en efficiënte webshop te leveren.

Welke e-commerce diensten biedt Egenix naast maatwerk webshop ontwikkeling?

Naast het ontwikkelen van maatwerk webshops bieden wij bij Egenix ook uitgebreide Shopify diensten, inclusief headless oplossingen en ondersteuning voor zowel Shopify Plus als reguliere themes. Ons doel is ervoor te zorgen dat jouw e-commerce activiteiten optimaal functioneren en voldoen aan alle huidige en toekomstige eisen.

Hoe helpt Egenix bij het verbeteren van vindbaarheid en snelheid van mijn webshop?

Egenix gebruikt geavanceerde technologieën en SEO expertise om de vindbaarheid en snelheid van jouw webshop te optimaliseren. Door onze aanpak openen we deuren naar meer digitale mogelijkheden, verhogen we conversies en versterken we langdurige klantenbinding. Onze kennis is gebouwd op een groot portfolio aan bewezen klantcases.

Hoe kan Egenix mij helpen met Shopify headless implementaties?

Bij Egenix specialiseren we ons in Shopify headless implementaties, waardoor we je webshop kunnen optimaliseren voor betere prestaties en flexibiliteit. Wij bieden maatwerkoplossingen die jouw webshop naadloos integreren met moderne front-end technologieën, wat resulteert in snellere laadtijden en een verbeterde gebruikerservaring.

Hoe kan ik contact opnemen met Egenix om meer te weten te komen over maatwerk webshops?

Neem contact op via het formulier op onze website om jouw maatwerk webshop te bespreken met ons team. Wij staan klaar om jouw e-commerce activiteiten naar een hoger niveau te tillen en bieden deskundig advies en oplossingen op maat.

Hoe ontwikkelt Egenix een webshop die past bij mijn doelen en organisatie?

Ons team begint met een grondige analyse van jouw branche en organisatie. We ontwerpen een gebruikerservaring (UX) die perfect aansluit op jouw doelgroep, integreren 'security by design', evalueren de prestaties en voeren aanpassingen door waar nodig. Dit alles zorgt ervoor dat jouw webshop niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en veilig.

Waarom zou ik een professionele webshop op maat laten maken bij Egenix?

Bij Egenix begrijpen we dat jouw webshop het kloppend hart is van je e-commerceactiviteiten. Onze op maat gemaakte webshops zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar voldoen ook aan jouw unieke doelen en zorgen voor een schaalbare impact op de markt. We leveren oplossingen die jouw bedrijf laten groeien en floreren in een competitieve omgeving.

Wat zijn de voordelen van headless e-commerce oplossingen?

Headless e-commerce oplossingen, zoals die wij bij Egenix bieden, scheiden de front-end presentatie van de back-end functionaliteit. Dit resulteert in een snellere, meer responsieve webshop die gemakkelijk kan worden aangepast aan veranderende behoeften en technologieën. Het biedt de flexibiliteit om een unieke en gepersonaliseerde klantervaring te creëren.

Toon meer vragen

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?