Zorgeloos je website laten onderhouden

Van technische ondersteuning, websiteverbeteringen en beveiligingsprotocollen tot groeiadvies, alles onder één dak in ons zorgvuldig samengestelde serviceaanbod.

Egenix storefront

Awareness

Als je digitale partner spelen we niet alleen de rol van ontwikkelaar, maar coachen we onze klanten ook. Deze mentorrol is cruciaal omdat niet elke organisatie over de benodigde expertise beschikt. Daarom bieden we advies op maat op verschillende organisatieniveaus. Voor CEO's, CIO's en CDO's bieden we inzicht in marktmogelijkheden en efficiency slagen. Voor operationele teams delen we essentiële kennis of automatiseren we repetitieve processen.

Ons aanbod strekt zich ook uit tot cyberbewustzijn, waaronder beveiliging van webapplicaties, best practices en de implementatie van noodzakelijke beveiligingsmaatregelen. Door niet alleen onze oplossingen veilig te maken, maar ook de relevante kennis te delen, zorgen we ervoor dat onze klanten klaar zijn én blijven voor de toekomst.

Verbeteradviezen

Weet je niet waar je heen moet, dacht je dat je alles al gedaan had en ben je nu op zoek naar een speld in een hooiberg? Een partner die je uitdaagt en proactief met je meedenkt is onmisbaar om op een slimme manier samen nieuwe kansen te zien voor jouw website. We richten ons op zowel technische als functionele verbeteringen, concurrentieanalyses en marktontwikkelingen met als doel om je voorop te laten lopen op trends die er voor jou toe doen.

Technische SEO Audits

Heb je het gevoel dat je website niet goed presteert in zoekmachines? Je hebt de perfecte teksten geschreven, maar het effect ontbreekt. Wij kunnen je website optimaliseren op technisch niveau, op het gebied van snelheid, gebruiksvriendelijkheid en het voldoen aan de strenge eisen van zoekmachines zoals Google. Zo krijgen we je webshop weer in de kijker en terug aan de top.

Technische Ondersteuning

Moeilijke technische problemen met je webshop, webapplicatie of website? Wij kunnen je helpen. Of je nu de nieuwste functies wilt toevoegen, een upgrade wilt uitvoeren of bestaande functionaliteit wilt verbeteren. We hebben een sterk team van ontwikkelaars om je te helpen. We zorgen er ook voor dat je diensten operationeel blijven en draaien op de nieuwste systeemvereisten en versies.

Support en Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je webshop of website altijd draait, bieden we proactieve 24/7 ondersteuningsdiensten. Van technische ondersteuning zoals back-ups en hostingonderhoud, tot gebruikersondersteuning en website-upgrades, beveiligingsprotocollen en bewustzijnstrainingen, maar ook advies over verbeteringen: wij staan voor je klaar wanneer je ons nodig hebt.

Meer weten?

expertise

Retail & Wholesale

Overstijg traditionele systeem beperkingen en herdefinieer jouw positie in het digitale retail- en wholesale-segment met onze geavanceerde webshop en Shopify oplossingen.

Onze expertise stelt jouw merk in staat de digitale aanwezigheid om te zetten in een onbetwist concurrentievoordeel, waarbij veiligheid en snelheid hand in hand gaan om niet alleen aan de verwachtingen van de klant te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen.

We bieden schaalbare, aanpasbare oplossingen die kleine tot middelgrote retailers en grote e-commercespelers helpen te groeien en de koppositie in te nemen in hun segment, met een sterke focus op het optimaliseren van digitale supply chains.

professionele Dienstverlening

Elk bedrijf - van eenmanszaak tot grote organisatie - is afhankelijk van een ICT-infrastructuur. De continue stroom van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied maakt het vaak moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. En nieuwe ontwikkelingen kunnen ook leiden tot ongekende technische problemen.

Ons bedrijf onderscheidt zich met hands-on ervaring om conventionele grenzen te doorbreken. We zijn gespecialiseerd in het navigeren door de uitdagingen van moderne IT-infrastructuren en bieden bedrijven, van groeiende startups tot grotere organisaties, de nieuwste oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging, web-based oplossingen en digitale transformatie.

Onze focus ligt op het optimaliseren van jouw digitale processen waarbij creatief technisch denken vereist zijn, zodat je voorop blijft lopen op het gebied van innovatie en je kan richten op wat echt belangrijk is: werken aan de toekomst van je bedrijf.

Food & Agriculture

Vandaag de dag worden bedrijven in de voedsel- en landbouwsector geconfronteerd met de uitdaging om een evenwicht te vinden tussen duurzaamheid en efficiëntie. Wij begrijpen de noodzaak om deze industrie opnieuw vorm te geven door adaptief te denken en zijn ook actief betrokken.

Door gebruik te maken van slimme digitalisatie en automatiseringsoplossingen optimaliseren we werkprocessen, verminderen we verspilling en maximaliseren we zowel het milieueffect als het economische rendement. Onze aanpak is persoonlijk en op maat, omdat we de taal van onze klanten spreken, sterke relaties binnen de sector nastreven en de unieke digitale behoeften van de sector begrijpen.

Productiebedrijven

Als bedrijf dat productieactiviteiten uitvoert, wil je misschien je marktaandeel vergroten, beter samenwerken met je leveranciers of ervoor zorgen dat je processen bestand zijn tegen uitval, cyberaanvallen of verstoringen.

Daarom hebt je een vertrouwde partner nodig die je begrijpt en het maximale doet om operationele risico's te beperken, dan wel op zoek gaat naar de naald in de hooiberg om te profiteren van de marktsignalen. Egenix is de logische keuze voor cybersecurity-, cloud- en webgebaseerde oplossingen voor producerende bedrijven die willen evolueren naar een gedigitaliseerd bedrijfsmodel.

Bouw & Constructie

Ons developmentteam combineert een brede expertise met uitgebreide ervaring in een breed spectrum van software development uitdagingen.

Wij helpen nationale en regionale vastgoedfondsen, financiers, ontwikkelaars, aannemers, asset managers en andere belanghebbenden bij het omgaan met het ontwerp en de digitalisering van hun idee.

Of het nu gaat om het creëren van een indrukwekkende online aanwezigheid, propertymanagement systeem, het vereenvoudigen van end-to-end processen of het opzetten van moderne digitale werkruimten, wij zijn de vertrouwde partner om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

sustainable business

Een fundamentele verschuiving in waarden kan niet langer terzijde worden geschoven. Verantwoord en duurzaam ondernemerschap dat voldoet aan maatschappelijke ESG-eisen verschuift van reputatie en stakeholdermanagement naar het technologische domein.

In dit veranderende landschap identificeren we risico's en kansen en werken we samen met klanten aan toekomstbestendige digitale en ICT-oplossingen om de complexe en samenhangende aspecten van verantwoord ondernemen aan te pakken. We helpen klanten door de krachten te bundelen met alle belanghebbenden. Technologie is een essentiële factor voor duurzaamheid.

We bespreken niet alleen de stip op de horizon, maar ook wat er om de hoek ligt. Expertisegebieden zijn cybersecurity, maatwerk webontwikkeling, cloudmigraties en het opzetten van duurzame digitale werkomgevingen.

They trusted us:
Strategie & Doel

Pragmatisch en persoonlijk advies precies op het moment dat het voor jouw bedrijf het belangrijkst is. Zodat de strategie kan worden uitgevoerd en de doelen kunnen worden behaald.

Technologie & ontwikkeling

Vastberaden en volgens een zorgvuldig vastgesteld proces realiseren we de beste oplossing voor jouw case.

Oplossing & Resultaat

Wij leveren bruikbare oplossingen die jou vooruithelpen, hoe complex de uitdaging ook is.

Verder. Beter. Samen.

Een succesvolle samenwerking om het hoogst haalbare te bereiken. We gaan voor het uiterste.

faq
Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het aan de experts over. Neem contact op voor meer informatie.
Waarom is het belangrijk om mijn website te laten onderhouden door een professionele partner als Egenix?

Professioneel onderhoud zorgt ervoor dat jouw website up-to-date, veilig en efficiënt blijft. Egenix biedt technische ondersteuning, beveiligingsprotocollen en verbeteradvies onder één dak om jouw website zorgeloos te laten draaien. Wij zorgen ervoor dat je altijd kunt vertrouwen op een optimaal functionerende en goed beveiligde website.

Hoe helpt Egenix bij het vergroten van mijn cyberbewustzijn en beveiliging?

Wij delen best practices en implementeren noodzakelijke beveiligingsmaatregelen voor jouw webapplicaties. Onze focus ligt op het versterken van cyberbewustzijn door relevante kennis te delen en ervoor te zorgen dat jouw organisatie klaar blijft voor de toekomst. Zo helpen we je om cyberdreigingen effectief te herkennen en te voorkomen.

Wat voor verbeteradvies kan Egenix geven voor mijn website of webshop?

Wij bieden advies voor zowel technische als functionele verbeteringen, zoals concurrentieanalyses en marktontwikkelingen. We denken proactief met je mee om nieuwe kansen te identificeren en je voorop te laten lopen op trends die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Ons doel is om jouw online aanwezigheid continu te verbeteren en te optimaliseren.

Hoe voert Egenix een technische SEO-audit uit op mijn website?

Wij optimaliseren jouw website op het gebied van snelheid, gebruiksvriendelijkheid en technische vereisten van zoekmachines zoals Google. Dit helpt jouw website om beter te presteren in zoekresultaten en zichtbaarder te worden voor jouw doelgroep. Ons team analyseert en verbetert de technische aspecten om een optimale online vindbaarheid te garanderen.

Welke technische ondersteuning biedt Egenix voor webshops en webapplicaties?

Wij bieden hulp bij het toevoegen van nieuwe functies, upgrades en verbetering van bestaande functionaliteit. Ons team van ontwikkelaars zorgt ervoor dat jouw diensten operationeel blijven en voldoen aan de nieuwste systeemvereisten en versies. Zo blijft jouw webshop of webapplicatie up-to-date, competitief en goed presteren.

Waarom is 24/7 support en onderhoud essentieel voor mijn webshop of website?

24/7 support en onderhoud garanderen dat je webshop of website altijd draait en beschermd blijft tegen technische storingen. Dit omvat back-ups, hostingonderhoud, beveiliging en bewustzijnstrainingen (briefings) om jouw platform veilig en operationeel te houden. Zo zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf altijd online en bereikbaar is.

Hoe zorgt Egenix ervoor dat mijn website voldoet aan de nieuwste beveiligingsprotocollen?

Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf en klanten veilig blijven, terwijl jouw website voldoet aan de nieuwste beveiligingsnormen. Ons team blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om jouw website optimaal te beveiligen.

Waarom is het belangrijk om bewustzijnstrainingen voor mijn team te hebben?

Bewustzijnstrainingen helpen jouw team om mogelijke bedreigingen te herkennen en te voorkomen. Dit versterkt de beveiliging van je organisatie door medewerkers bewust te maken van veilige internetpraktijken. Zo minimaliseren we risico's en beschermen we jouw bedrijf tegen cyberdreigingen.

Hoe kan ik technische ondersteuning aanvragen bij Egenix?

Neem contact met ons op via het formulier op de Egenix-website om technische ondersteuning aan te vragen. Ons team staat klaar om je te helpen met upgrades, nieuwe functies en andere technische behoeften. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop optimaal blijft functioneren.

Welke e-commerce diensten biedt Egenix naast support en onderhoud?

Naast support en onderhoud biedt Egenix maatwerk webshop ontwikkeling en Shopify-webshops. Wij zorgen ervoor dat je online aanwezigheid effectief blijft en voldoet aan zowel de huidige als toekomstige eisen. Ons team van experts helpt je bij het realiseren van een webshop die perfect aansluit op jouw wensen en markttrends.

Toon meer vragen

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?