Start een project met ons!

Je bent nog maar een stap verwijderd om je idee om te zetten in een digitaal project. Benieuwd hoe we aan je volgende project gaan beginnen? Ontdek onze aanpak.

Waar ben je in geïnteresseerd?

Persoonlijke informatie

Bedankt! 🤝 We hebben je aanvraag ontvangen, je krijgt zo snel mogelijk reactie van ons! Benieuwd waar we starten? Bekijk onze aanpak.
Oeps! Er lijkt is mis te zijn gegaan. Controleer alsjeblieft de velden en probeer het opnieuw.
Nog niet het moment voor een project? Stuur ons een mail of chat met ons als je vragen hebt.

hello@egenix.nl

"Een geweldig digitaal bureau voor marketing, design en ontwikkeling. Communiceren altijd met enthousiasme, zorgvuldigheid en focus om op tijd en binnen gemaakte afspraken te leveren."

Nick Slegers
Slegers Spuitwerken

"We zijn erg tevreden over de samenwerking met Egenix. Ze leveren professionaliteit, persoonlijke aandacht en denken continue mee in nieuwe digitale kansen voor ons merk."

"Het is een plezier om met Egenix te werken. Het zijn gedreven en creatieve mensen en je weet dat je een snelle en innovatieve service krijgt zonder poespas."

Marco Claessens
Aquarius Innovations
Onze aanpak

Dit is wat we gaan doen.

 • 1

  Kennismaken

  We leren elkaar eerst beter kennen door een digitaal of telefonisch gesprek van 15-30 minuten. We willen weten waar je tegenaan loopt, begrijpen welke wensen je hebt en bekijken of we de juiste partner zijn om deze te realiseren.

 • 2

  Intake

  Nadat we kennis hebben gemaakt volgt een gesprek van 1-2 uur. In dit gesprek willen we je bedrijf en doelgroep leren kennen en samen met jou de doelstellingen en strategie in kaart brengen. Vervolgens maken we de technische aspecten bespreekbaar en bekijken de mogelijkheden die bij jouw situatie passen. Op basis van dit intakegesprek werken we een concreet voorstel uit.

 • 3

  Kick start

  Als alles duidelijk is gaan we aan de slag met je project en starten we met het uitwerken van de doelen en de strategie. We maken bijvoorbeeld de vertaalslag naar een nieuw design, website, webshop of marketingactiviteiten. We nemen je mee in het hele proces en itereren naar een succesvolle oplevering.

 • 4

  Resultaat

  We hebben hard gesleuteld aan het resultaat en willen het aan je presenteren, we hebben bijvoorbeeld je nieuwe website gebouwd of e-commerce kanaal opgezet. Nu is het tijd om alle checks uit te voeren en nog eens even kritisch naar het resultaat te kijken zodat we 100% zeker zijn dat je tevreden bent voordat we live gaan.

 • 5

  Eenmaal live

  Na live-gang van je project blijven we je buddy en evalueren we periodiek met je samen naar nieuwe digitale kansen. Zo kunnen we je helpen met je online marketingactiviteiten zoals marketing automation, conversieoptimalisatie, content creatie, data analytics en meer!

arrow_right
Start een project

Contact opnemen

Heb je ons nodig voor support of wil je graag een complimentje geven? Het mag allemaal door ons te bellen of te mailen.