Digital Agency uit Eindhoven

Wie we zijn

Welkom bij Egenix, gevestigd in het iconische Lichttoren gebouw in Eindhoven. Wij zijn specialisten in het creëren van digitale oplossingen die je bedrijf laten groeien. Ons team van ervaren ontwerpers, ontwikkelaars, marketeers en technici werkt nauw samen om jouw specifieke uitdagingen op te lossen.

Als digital agency bouwen we gebruiksvriendelijke websites, ontwikkelen we op maat gemaakte webshops en verbeteren we de prestaties van je digitale platformen en kanalen. Onze oplossingen zorgen voor meer online zichtbaarheid, efficiënte processen, hogere verkoopcijfers en een betere klantervaring.

Kernwaarden

De naam Egenix is voortgekomen door de woorden energie en techniek samen te voegen. Precies dat legt de basis voor ieder individue binnn ons team. Gedrevenheid, vertrouwen en de beste in ons vak willen zijn.

Onze expertise en jarenlange ervaring maken ons tot een betrouwbare digitale agency. Klanten zien meetbare resultaten en delen hun succesverhalen, waardoor we een sterke reputatie hebben opgebouwd van lokale bedrijven tot internationale merken.

Wat we bieden

We dragen zorg voor een goede samenwerking om je wensen en vragen te begrijpen en unieke, doelgerichte oplossingen te implementeren. Ons team combineert technische expertise met goed vooronderzoek om impactvolle groei voor jouw bedrijf te realiseren.

We bieden de beste maatoplossingen, in onder andere Shopify en Webflow voor Webdevelopment en E-commerce, Microsoft 365 en Google Cloud als het gaat om bedrijfsproductiviteit, en online advertising en conversieoptimalisatie diensten om je zichtbaarheid te vergroten. Ook zorgen we voor de beveiliging van je webapplicaties en digitale infrastructuur, zodat je klanten onbezorgd zaken met je kunnen doen.

Laten we samen jouw succesverhaal schrijven.

team

Lucas Kuijper
Head of Digital & Technology
Dylan van Aerle
Head of Design
Ali Gunes
Lead Developer
Rik Gevers
Project Manager
Gijs van Loon
Developer
They trusted us:
Widemex International
Eindhoven
CourtesyMasters
Essentra
Marmitek
Johan Cruijff ArenA
Flaneur
Strategie & Doel

Pragmatisch en persoonlijk advies precies op het moment dat het voor jouw bedrijf het belangrijkst is. Zodat de strategie kan worden uitgevoerd en de doelen kunnen worden behaald.

Technologie & ontwikkeling

Vastberaden en volgens een zorgvuldig vastgesteld proces realiseren we de beste oplossing voor jouw case.

Oplossing & Resultaat

Wij leveren bruikbare oplossingen die jou vooruithelpen, hoe complex de uitdaging ook is.

Verder. Beter. Samen.

Een succesvolle samenwerking om het hoogst haalbare te bereiken. We gaan voor het uiterste.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?