Digitaal transformeren in de moderne wereld  

Vergroot je bedrijfsgroei door digitaal te transformeren. Van strategie, tot op maat gemaakte oplossingen. Wij zorgen dat jouw organisatie doet wat het beloofd.

Egenix architect

Digitale Strategie

Bij Egenix benaderen we digitale strategie door gebruik te maken van de nieuwste technologieën om bedrijfsmodellen te verbeteren, nieuwe kansen te creëren en proces- en automatiseringsuitdagingen aan te gaan. Tijdens de discovery-fase zoeken we samen met de klant naar de beste keuzes voor zowel korte- als langetermijnimpact om specifieke vraagstukken te moderniseren en digitaliseren.

Cybersecurity

Als organisatie ben je voortdurend in beweging en is het extra moeilijk om de focus te houden op bedreigingen van buitenaf. Specifiek als het gaat om ICT van jouw organisatie. Samen met de klant benaderen we cybersecurity vanuit een verbondenheid met risk management en jouw IT-strategie en infrastructuurlandschap. Zo zetten we een sterke visie en roadmap uit om beleid, procedures en standaarden voor cyberbeveiliging te borgen. We hebben sterke expertise binnen dit domein en kunnen verder kijken dan enkel de technologische verdediging.

Technologie

Je technologie, software, gegevens en intellectuele eigendom zijn kostbare onderdelen van je bedrijf die deel uitmaken van je competitieve voordeel. Daarom wil je er zeker van zijn dat ze gevalideerd zijn en klaar voor de volgende stap in je groeifase. Wij helpen je bij het nemen van technologische beslissingen en informeren je over de beste strategieën om ervoor te zorgen dat je digitale landschap in lijn is met je groeiambities.

Compliance

Ten tijde van cloud computing, geo-locatie en gedragsgerichte reclame zijn privacy- en gegevensbeschermingswetten een noodzakelijke beperking. Dit stelt nieuwe uitdagingen voor jouw onderneming. Wij zorgen ervoor dat jouw cloud- en webgebaseerde oplossingen voldoen aan deze wet- en regelgeving om deze mogelijkheden te kunnen benutten en tegelijkertijd een adequate naleving te kunnen handhaven.

Meer weten?

expertise

Retail & Wholesale

Overstijg traditionele systeem beperkingen en herdefinieer jouw positie in het digitale retail- en wholesale-segment met onze geavanceerde webshop en Shopify oplossingen.

Onze expertise stelt jouw merk in staat de digitale aanwezigheid om te zetten in een onbetwist concurrentievoordeel, waarbij veiligheid en snelheid hand in hand gaan om niet alleen aan de verwachtingen van de klant te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen.

We bieden schaalbare, aanpasbare oplossingen die kleine tot middelgrote retailers en grote e-commercespelers helpen te groeien en de koppositie in te nemen in hun segment, met een sterke focus op het optimaliseren van digitale supply chains.

professionele Dienstverlening

Elk bedrijf - van eenmanszaak tot grote organisatie - is afhankelijk van een ICT-infrastructuur. De continue stroom van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied maakt het vaak moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. En nieuwe ontwikkelingen kunnen ook leiden tot ongekende technische problemen.

Ons bedrijf onderscheidt zich met hands-on ervaring om conventionele grenzen te doorbreken. We zijn gespecialiseerd in het navigeren door de uitdagingen van moderne IT-infrastructuren en bieden bedrijven, van groeiende startups tot grotere organisaties, de nieuwste oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging, web-based oplossingen en digitale transformatie.

Onze focus ligt op het optimaliseren van jouw digitale processen waarbij creatief technisch denken vereist zijn, zodat je voorop blijft lopen op het gebied van innovatie en je kan richten op wat echt belangrijk is: werken aan de toekomst van je bedrijf.

Food & Agriculture

Vandaag de dag worden bedrijven in de voedsel- en landbouwsector geconfronteerd met de uitdaging om een evenwicht te vinden tussen duurzaamheid en efficiëntie. Wij begrijpen de noodzaak om deze industrie opnieuw vorm te geven door adaptief te denken en zijn ook actief betrokken.

Door gebruik te maken van slimme digitalisatie en automatiseringsoplossingen optimaliseren we werkprocessen, verminderen we verspilling en maximaliseren we zowel het milieueffect als het economische rendement. Onze aanpak is persoonlijk en op maat, omdat we de taal van onze klanten spreken, sterke relaties binnen de sector nastreven en de unieke digitale behoeften van de sector begrijpen.

Productiebedrijven

Als bedrijf dat productieactiviteiten uitvoert, wil je misschien je marktaandeel vergroten, beter samenwerken met je leveranciers of ervoor zorgen dat je processen bestand zijn tegen uitval, cyberaanvallen of verstoringen.

Daarom hebt je een vertrouwde partner nodig die je begrijpt en het maximale doet om operationele risico's te beperken, dan wel op zoek gaat naar de naald in de hooiberg om te profiteren van de marktsignalen. Egenix is de logische keuze voor cybersecurity-, cloud- en webgebaseerde oplossingen voor producerende bedrijven die willen evolueren naar een gedigitaliseerd bedrijfsmodel.

Bouw & Constructie

Ons developmentteam combineert een brede expertise met uitgebreide ervaring in een breed spectrum van software development uitdagingen.

Wij helpen nationale en regionale vastgoedfondsen, financiers, ontwikkelaars, aannemers, asset managers en andere belanghebbenden bij het omgaan met het ontwerp en de digitalisering van hun idee.

Of het nu gaat om het creëren van een indrukwekkende online aanwezigheid, propertymanagement systeem, het vereenvoudigen van end-to-end processen of het opzetten van moderne digitale werkruimten, wij zijn de vertrouwde partner om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

sustainable business

Een fundamentele verschuiving in waarden kan niet langer terzijde worden geschoven. Verantwoord en duurzaam ondernemerschap dat voldoet aan maatschappelijke ESG-eisen verschuift van reputatie en stakeholdermanagement naar het technologische domein.

In dit veranderende landschap identificeren we risico's en kansen en werken we samen met klanten aan toekomstbestendige digitale en ICT-oplossingen om de complexe en samenhangende aspecten van verantwoord ondernemen aan te pakken. We helpen klanten door de krachten te bundelen met alle belanghebbenden. Technologie is een essentiële factor voor duurzaamheid.

We bespreken niet alleen de stip op de horizon, maar ook wat er om de hoek ligt. Expertisegebieden zijn cybersecurity, maatwerk webontwikkeling, cloudmigraties en het opzetten van duurzame digitale werkomgevingen.

They trusted us:
Strategie & Doel

Pragmatisch en persoonlijk advies precies op het moment dat het voor jouw bedrijf het belangrijkst is. Zodat de strategie kan worden uitgevoerd en de doelen kunnen worden behaald.

Technologie & ontwikkeling

Vastberaden en volgens een zorgvuldig vastgesteld proces realiseren we de beste oplossing voor jouw case.

Oplossing & Resultaat

Wij leveren bruikbare oplossingen die jou vooruithelpen, hoe complex de uitdaging ook is.

Verder. Beter. Samen.

Een succesvolle samenwerking om het hoogst haalbare te bereiken. We gaan voor het uiterste.

faq
Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het aan de experts over. Neem contact op voor meer informatie.
Wat is digitale transformatie, en waarom is het belangrijk voor mijn bedrijf?

Als bedrijf wil je niet stagneren en achterblijven in een snel veranderende markt. Toch gebeurt het. Technologie kan immers complexe materie worden en niet iedereen kan daar goed mee overweg. Digitale transformatie bij Egenix houdt in dat we technologie strategisch toepassen om bedrijfsmodellen te verbeteren, nieuwe kansen te creëren en processen te moderniseren. Dit stelt jouw organisatie in staat om continu te groeien, markttrends voor te blijven en haar beloften waar te maken.

Hoe helpt een digitale strategie bij digitale transformatie?

Bij Egenix helpen we tijdens de discovery-fase om specifieke vraagstukken te identificeren en ontwikkelen we maatwerkoplossingen die aansluiten op jouw groeidoelstellingen van je organisatie.

Welke rol speelt cybersecurity in digitale transformatie?

Als bedrijf kun je aanzienlijke risico’s lopen wanneer je IT-infrastructuur niet op orde is. Gedegen IT-risk management en het invoeren van de juiste processen en technologische en menselijke mitigatiestrategieën zijn hierin belangrijk. Als externe partner helpen we je daarbij. We maken onnodig complexe zaken eenvoudig voor je en helpen bij de uitvoering.

Hoe helpt Egenix bij het nemen van technologische beslissingen?

We begrijpen dat je kan worstelen met het kiezen van de juiste technologieën die jouw groei optimaal ondersteunt en intellectueel eigendom beschermt. Wij helpen je met diepgaand inzicht en begeleiding bij technologische beslissingen. We analyseren jouw unieke bedrijfsbehoeften en adviseren de beste strategieën en softwarekeuzes.

Waarom is compliance belangrijk bij digitale transformatie?

Compliance is cruciaal voor het succes van digitale transformatie, omdat het garandeert dat je voldoet aan privacy- en gegevensbeschermingswetten. Dit is essentieel voor het veilig benutten van cloud omgevingen en web-based technologieën.

Hoe pakt Egenix digitale transformatie aan?

Wij benaderen digitale transformatie door samen met jou een sterke visie en gedetailleerde roadmap te ontwikkelen. We combineren vooronderzoek en strategie, geavanceerde technologieën, naleving van regelgeving en afstemming met je IT landschap. Om een holistische en goed doordacht go-to-market plan neer te zetten en uit te rollen.

Hoe ondersteunt maatwerk webontwikkeling mijn digitale strategie?

Bij Egenix bieden we maatwerk webontwikkeling die perfect aansluit op jouw digitale strategie. Door oplossingen te creëren die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijfsdoelen, ontwikkelen we schaalbare, veilige en flexibele digitale platformen. Dit helpt jouw organisatie om effectief te transformeren en te groeien in groeimarkten.

Waarom is Webflow geschikt voor digitale transformatie?

Webflow is ideaal voor digitale transformatie dankzij zijn gebruiksvriendelijke interface en krachtige functionaliteiten. Bij Egenix gebruiken we Webflow om snel hoogwaardige, schaalbare websites te ontwerpen en ontwikkelen.

Hoe zorgt Egenix ervoor dat digitale transformatie succesvol is?

Wij bij Egenix benaderen digitale transformatie met een strategische visie die rekening houdt met jouw specifieke target operating model. Door de juiste technologieën te integreren en te zorgen voor een goede roadmap, ontwikkelen wij op maat gemaakte digitale strategieën. Dit garandeert dat jouw transformatie effectief en toekomstbestendig is.

Hoe kan ik meer te weten komen over digitale transformatie en contact opnemen met Egenix?

Bij Egenix begrijpen we dat digitale transformatie complex kan zijn. Vul het contactformulier in om een strategische sessie te plannen. Samen zullen we jouw unieke behoeften analyseren en een plan ontwikkelen dat jouw digitale transformatie versnelt.

Toon meer vragen

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?