Professionele website op maat laten maken

Het maken van een website is een complexe taak die een grondige methodologie, ruime ervaring in verschillende gerelateerde disciplines en een vakkundig team vereist. Wij kunnen al deze zaken garanderen.

Egenix architect

Website laten maken

Als digital services & development agency zijn we gespecialiseerd in het maken van websites op maat die volledig aansluiten op jouw bedrijfsdoelstellingen. Van het vertellen van je waardepropositie via een bedrijfswebsite, tot het tonen van je producten via een e-commerce platform, tot het ontwikkelen van B2B-portals. Wij zorgen ervoor dat de online aanwezigheid van je bedrijf wordt weerspiegelt en communiceert met je doelgroep op een interactieve en professionele manier.

Ons proces begint met een grondige analyse van je bedrijfstak en cultuur om een website te ontwerpen die niet alleen relevant is, maar ook competitief aan de vereiste van de markt. We creëren een gebruikerservaring (UX) die bezoekers aantrekt en vasthoudt, en zorgen ervoor dat je website vanaf het begin veilig is met ons 'security by design'-principe. Na de oplevering blijven we de prestaties van je site evalueren en waar nodig optimaliseren.

Simpel gezegd streven we ernaar een website op maat te maken die jouw bedrijf perfect vertegenwoordigt en promoot, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor een veilige, effectieve en aantrekkelijke online ervaring. Laat ons je helpen je idee tot leven te brengen en het succes van je bedrijf te realiseren.

Systeem & app integraties

We hebben ervaring met een breed scala aan scenario's. Dit stelt ons in staat om met vertrouwen complexe uitdagingen aan te gaan die betrekking hebben op de integratie van bestaande systemen en applicaties met een op maat gemaakte website. Of het nu gaat om kassasystemen, financiële administratie, klantgegevens of andere applicaties die gekoppeld moeten worden of moeten communiceren, bijvoorbeeld via API's, onze technologiestack is flexibel genoeg om voor elke situatie de juiste oplossing te bieden.

Bestaande website migreren

Als digital agency helpen we verouderde websites om te zetten in moderne meesterwerken, begeleiden we je bij platformmigraties en brengen we je op de hoogte van alle voor- en nadelen. Wij bieden oplossingen die optimaler, veiliger, veerkrachtiger en schaalbaarder zijn, of je nu overstapt van Wordpress, Magento of een ander platform. Laat ons je helpen de controle terug te krijgen in een gedigitaliseerde wereld waar elke seconde telt.

Vindbaarheid en snelheid

Om de aandacht van bezoekers te trekken, zijn de snelheid en vindbaarheid van je website cruciaal. Door ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar is en snel laadt, kun je een uitstekende gebruikerservaring bieden. Het is onze taak om je hierbij te helpen. We gebruiken geavanceerde technologieën, diepgaande kennis en buitengewone expertise om deze essentiële elementen tot een probleemloze ervaring te vormen. Dit opent de deuren naar meer digitale mogelijkheden, conversies en klantenbinding.

Beveiliging

In onze oplossingen geven we altijd prioriteit aan beveiliging, zodat het risico op verstoringen en operationele problemen tot een minimum wordt beperkt. Onze oplossingen zijn uitgerust met betrouwbare responstactieken, zodat jouw bedrijf en klanten ons kunnen vertrouwen als een capabele partner die jouw omgeving en technologie begrijpt.

Meer weten?
Neem contact op

expertise

Retail & Wholesale

Overstijg traditionele systeem beperkingen en herdefinieer jouw positie in het digitale retail- en wholesale-segment met onze geavanceerde webshop en Shopify oplossingen.

Onze expertise stelt jouw merk in staat de digitale aanwezigheid om te zetten in een onbetwist concurrentievoordeel, waarbij veiligheid en snelheid hand in hand gaan om niet alleen aan de verwachtingen van de klant te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen.

We bieden schaalbare, aanpasbare oplossingen die kleine tot middelgrote retailers en grote e-commercespelers helpen te groeien en de koppositie in te nemen in hun segment, met een sterke focus op het optimaliseren van digitale supply chains.

professionele Dienstverlening

Elk bedrijf - van eenmanszaak tot grote organisatie - is afhankelijk van een ICT-infrastructuur. De continue stroom van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied maakt het vaak moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. En nieuwe ontwikkelingen kunnen ook leiden tot ongekende technische problemen.

Ons bedrijf onderscheidt zich met hands-on ervaring om conventionele grenzen te doorbreken. We zijn gespecialiseerd in het navigeren door de uitdagingen van moderne IT-infrastructuren en bieden bedrijven, van groeiende startups tot grotere organisaties, de nieuwste oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging, web-based oplossingen en digitale transformatie.

Onze focus ligt op het optimaliseren van jouw digitale processen waarbij creatief technisch denken vereist zijn, zodat je voorop blijft lopen op het gebied van innovatie en je kan richten op wat echt belangrijk is: werken aan de toekomst van je bedrijf.

Food & Agriculture

Vandaag de dag worden bedrijven in de voedsel- en landbouwsector geconfronteerd met de uitdaging om een evenwicht te vinden tussen duurzaamheid en efficiëntie. Wij begrijpen de noodzaak om deze industrie opnieuw vorm te geven door adaptief te denken en zijn ook actief betrokken.

Door gebruik te maken van slimme digitalisatie en automatiseringsoplossingen optimaliseren we werkprocessen, verminderen we verspilling en maximaliseren we zowel het milieueffect als het economische rendement. Onze aanpak is persoonlijk en op maat, omdat we de taal van onze klanten spreken, sterke relaties binnen de sector nastreven en de unieke digitale behoeften van de sector begrijpen.

Productiebedrijven

Als bedrijf dat productieactiviteiten uitvoert, wil je misschien je marktaandeel vergroten, beter samenwerken met je leveranciers of ervoor zorgen dat je processen bestand zijn tegen uitval, cyberaanvallen of verstoringen.

Daarom hebt je een vertrouwde partner nodig die je begrijpt en het maximale doet om operationele risico's te beperken, dan wel op zoek gaat naar de naald in de hooiberg om te profiteren van de marktsignalen. Egenix is de logische keuze voor cybersecurity-, cloud- en webgebaseerde oplossingen voor producerende bedrijven die willen evolueren naar een gedigitaliseerd bedrijfsmodel.

Bouw & Constructie

Ons developmentteam combineert een brede expertise met uitgebreide ervaring in een breed spectrum van software development uitdagingen.

Wij helpen nationale en regionale vastgoedfondsen, financiers, ontwikkelaars, aannemers, asset managers en andere belanghebbenden bij het omgaan met het ontwerp en de digitalisering van hun idee.

Of het nu gaat om het creëren van een indrukwekkende online aanwezigheid, propertymanagement systeem, het vereenvoudigen van end-to-end processen of het opzetten van moderne digitale werkruimten, wij zijn de vertrouwde partner om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

sustainable business

Een fundamentele verschuiving in waarden kan niet langer terzijde worden geschoven. Verantwoord en duurzaam ondernemerschap dat voldoet aan maatschappelijke ESG-eisen verschuift van reputatie en stakeholdermanagement naar het technologische domein.

In dit veranderende landschap identificeren we risico's en kansen en werken we samen met klanten aan toekomstbestendige digitale en ICT-oplossingen om de complexe en samenhangende aspecten van verantwoord ondernemen aan te pakken. We helpen klanten door de krachten te bundelen met alle belanghebbenden. Technologie is een essentiële factor voor duurzaamheid.

We bespreken niet alleen de stip op de horizon, maar ook wat er om de hoek ligt. Expertisegebieden zijn cybersecurity, maatwerk webontwikkeling, cloudmigraties en het opzetten van duurzame digitale werkomgevingen.

They trusted us:
Strategie & Doel

Pragmatisch en persoonlijk advies precies op het moment dat het voor jouw bedrijf het belangrijkst is. Zodat de strategie kan worden uitgevoerd en de doelen kunnen worden behaald.

Technologie & ontwikkeling

Vastberaden en volgens een zorgvuldig vastgesteld proces realiseren we de beste oplossing voor jouw case.

Oplossing & Resultaat

Wij leveren bruikbare oplossingen die jou vooruithelpen, hoe complex de uitdaging ook is.

Verder. Beter. Samen.

Een succesvolle samenwerking om het hoogst haalbare te bereiken. We gaan voor het uiterste.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?