Zorgeloos overstappen op Microsoft 365 zakelijk

Altijd up-to-date en schaalbaar voor jouw zakelijke doeleinde, ontworpen om de productiviteit te verhogen door efficiënte samenwerking en flexibel gebruik.

Egenix Cloud

Digitale Werkplek

Als digitaal agency gespecialiseerd in weboplossingen begrijpen we het belang van een krachtige digitale werkplek voor professionele groei. Microsoft 365 is hiervoor een geschikte versneller en biedt alles wat je nodig hebt om efficiënter te werken en je operationele winstgevendheid een boost te geven. Denk aan OneDrive voor waterdichte back-ups, Outlook voor veilig e-mailen, Teams voor moeiteloze samenwerking en SharePoint voor slim documentbeheer. Met deze tools kunnen je teams altijd en overal samenwerken met de zekerheid dat hun gegevens veilig zijn.

Wij zorgen ervoor dat Microsoft 365 zorgeloos aansluit op je bedrijfsvoering, waardoor je werkprocessen versnellen en je bedrijf sterker wordt. Kortom: we maken je werkleven makkelijker, veiliger en productiever.

Microsoft 365 Security Audit

We focussen op het versterken van de digitale veiligheid binnen Microsoft 365-omgevingen via onze specifieke aanpak in cyberbeveiliging. Deze methode is zorgvuldig ontworpen om de beveiliging van Microsoft 365-tenants diepgaand te evalueren, met meer dan 200 controlepunten die alle essentiële beveiligingsaspecten bestrijken. Hierdoor bieden we een continu verbeteringsproces en ontwikkelen we mitigatiestrategieën door wijzigingen en herstelacties over tijd te monitoren, en bieden we ondersteuning voor multi-tenancy voor gestroomlijnd securitymanagement over verschillende tenants.

We zorgen voor integratie met je bestaande bedrijfsprocessen, zonder dat jij diepgaande technische kennis nodig hebt. Wij nemen alles op ons, van de initiële installatie tot de voortdurende monitoring en het beheer van je Microsoft 365 suite en het downsizen van je risico profiel. Zo zorgen we ervoor dat je digitale workspace niet alleen efficiënt werkt, maar bovenal veilig is, waardoor jij je kunt concentreren op het allerbelangrijkste: je bedrijfsvoering.

Microsoft 365 Branding

Hulp nodig bij het branden van je tenant en digitale werkruimte? Laat ons helpen. Een unieke look en feel voor je Microsoft 365 omgeving voegt niet alleen professionaliteit toe, maar helpt je medewerkers ook om met meer vertrouwen door je omgeving te navigeren. Van het opzetten van aangepaste authenticatieportalen tot het branden van je Office omgeving en emailhandtekeningen. Wij hebben de oplossing voor jouw Microsoft 365 workspace.

Wachtwoordmanager

Organiseer de wachtwoorden van je bedrijf slim en veilig. Dit is des te noodzakelijker vanwege de veranderende wet- en regelgeving en het feit dat eenvoudige wachtwoorden nog steeds te gebruikelijk zijn in veel bedrijven. Dit leidt tot een onnodige wildgroei aan accounts en wachtwoorden en allerlei vormen van vrije toegang. Deze situatie kan leiden tot ongemak bij zowel indiensttreding als uitdiensttreding van medewerkers. Wij kunnen je helpen dit probleem aan te pakken door bestaande en nieuwe oplossingen op een inzichtelijke en betrouwbare manier in te zetten.

Meer weten?

expertise

Retail & Wholesale

Overstijg traditionele systeem beperkingen en herdefinieer jouw positie in het digitale retail- en wholesale-segment met onze geavanceerde webshop en Shopify oplossingen.

Onze expertise stelt jouw merk in staat de digitale aanwezigheid om te zetten in een onbetwist concurrentievoordeel, waarbij veiligheid en snelheid hand in hand gaan om niet alleen aan de verwachtingen van de klant te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen.

We bieden schaalbare, aanpasbare oplossingen die kleine tot middelgrote retailers en grote e-commercespelers helpen te groeien en de koppositie in te nemen in hun segment, met een sterke focus op het optimaliseren van digitale supply chains.

professionele Dienstverlening

Elk bedrijf - van eenmanszaak tot grote organisatie - is afhankelijk van een ICT-infrastructuur. De continue stroom van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied maakt het vaak moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. En nieuwe ontwikkelingen kunnen ook leiden tot ongekende technische problemen.

Ons bedrijf onderscheidt zich met hands-on ervaring om conventionele grenzen te doorbreken. We zijn gespecialiseerd in het navigeren door de uitdagingen van moderne IT-infrastructuren en bieden bedrijven, van groeiende startups tot grotere organisaties, de nieuwste oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging, web-based oplossingen en digitale transformatie.

Onze focus ligt op het optimaliseren van jouw digitale processen waarbij creatief technisch denken vereist zijn, zodat je voorop blijft lopen op het gebied van innovatie en je kan richten op wat echt belangrijk is: werken aan de toekomst van je bedrijf.

Food & Agriculture

Vandaag de dag worden bedrijven in de voedsel- en landbouwsector geconfronteerd met de uitdaging om een evenwicht te vinden tussen duurzaamheid en efficiëntie. Wij begrijpen de noodzaak om deze industrie opnieuw vorm te geven door adaptief te denken en zijn ook actief betrokken.

Door gebruik te maken van slimme digitalisatie en automatiseringsoplossingen optimaliseren we werkprocessen, verminderen we verspilling en maximaliseren we zowel het milieueffect als het economische rendement. Onze aanpak is persoonlijk en op maat, omdat we de taal van onze klanten spreken, sterke relaties binnen de sector nastreven en de unieke digitale behoeften van de sector begrijpen.

Productiebedrijven

Als bedrijf dat productieactiviteiten uitvoert, wil je misschien je marktaandeel vergroten, beter samenwerken met je leveranciers of ervoor zorgen dat je processen bestand zijn tegen uitval, cyberaanvallen of verstoringen.

Daarom hebt je een vertrouwde partner nodig die je begrijpt en het maximale doet om operationele risico's te beperken, dan wel op zoek gaat naar de naald in de hooiberg om te profiteren van de marktsignalen. Egenix is de logische keuze voor cybersecurity-, cloud- en webgebaseerde oplossingen voor producerende bedrijven die willen evolueren naar een gedigitaliseerd bedrijfsmodel.

Bouw & Constructie

Ons developmentteam combineert een brede expertise met uitgebreide ervaring in een breed spectrum van software development uitdagingen.

Wij helpen nationale en regionale vastgoedfondsen, financiers, ontwikkelaars, aannemers, asset managers en andere belanghebbenden bij het omgaan met het ontwerp en de digitalisering van hun idee.

Of het nu gaat om het creëren van een indrukwekkende online aanwezigheid, propertymanagement systeem, het vereenvoudigen van end-to-end processen of het opzetten van moderne digitale werkruimten, wij zijn de vertrouwde partner om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

sustainable business

Een fundamentele verschuiving in waarden kan niet langer terzijde worden geschoven. Verantwoord en duurzaam ondernemerschap dat voldoet aan maatschappelijke ESG-eisen verschuift van reputatie en stakeholdermanagement naar het technologische domein.

In dit veranderende landschap identificeren we risico's en kansen en werken we samen met klanten aan toekomstbestendige digitale en ICT-oplossingen om de complexe en samenhangende aspecten van verantwoord ondernemen aan te pakken. We helpen klanten door de krachten te bundelen met alle belanghebbenden. Technologie is een essentiële factor voor duurzaamheid.

We bespreken niet alleen de stip op de horizon, maar ook wat er om de hoek ligt. Expertisegebieden zijn cybersecurity, maatwerk webontwikkeling, cloudmigraties en het opzetten van duurzame digitale werkomgevingen.

They trusted us:
Strategie & Doel

Pragmatisch en persoonlijk advies precies op het moment dat het voor jouw bedrijf het belangrijkst is. Zodat de strategie kan worden uitgevoerd en de doelen kunnen worden behaald.

Technologie & ontwikkeling

Vastberaden en volgens een zorgvuldig vastgesteld proces realiseren we de beste oplossing voor jouw case.

Oplossing & Resultaat

Wij leveren bruikbare oplossingen die jou vooruithelpen, hoe complex de uitdaging ook is.

Verder. Beter. Samen.

Een succesvolle samenwerking om het hoogst haalbare te bereiken. We gaan voor het uiterste.

faq
Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het aan de experts over. Neem contact op voor meer informatie.
Waarom zou ik overstappen op Microsoft 365 voor mijn zakelijke behoeften?

Microsoft 365 biedt een scala aan tools zoals OneDrive voor backups, Outlook voor email, Teams en SharePoint voor samenwerking, om de productiviteit te verhogen, efficiënte samenwerking te bevorderen en flexibel gebruik mogelijk te maken. Het is ontworpen om altijd up-to-date en schaalbaar te zijn voor jouw zakelijke doeleinden.

Hoe zorgt Egenix ervoor dat de overstap naar Microsoft 365 zorgeloos verloopt?

Bij Egenix zorgen we voor een soepele integratie van Microsoft 365 met je bedrijfsvoering. We versnellen je werkprocessen en versterken je bedrijf door je tijdens het hele proces te begeleiden, van de initiële installatie tot de voortdurende monitoring en het beheer van je Microsoft 365 suite. Ons doel is om de overstap soepel en probleemloos te laten verlopen, zodat jij je kunt focussen op je kernactiviteiten.

Wat houdt een Microsoft 365 security audit in?

Een Microsoft 365 security audit door Egenix omvat een diepgaande evaluatie van je Microsoft 365 omgeving met meer dan 200 controlepunten. Wij helpen je bij het identificeren en mitigeren van beveiligingsrisico's, het monitoren van wijzigingen en herstelacties, en ondersteunen multi-tenancy voor gestroomlijnd securitymanagement. Met onze audit zorgen we ervoor dat je Microsoft 365 omgeving volledig beveiligd en efficiënt beheerd wordt.

Hoe kan Microsoft 365 helpen bij het verbeteren van mijn digitale werkplek?

Microsoft 365 biedt tools voor efficiënte samenwerking, veilig documentbeheer en betrouwbare back-ups. Dit zorgt ervoor dat je teams altijd en overal kunnen werken, met de zekerheid dat hun gegevens veilig zijn. Bij Egenix helpen we je deze tools optimaal te benutten, zodat je een productievere en veiligere werkplek creëert voor al je medewerkers.

Wat zijn de voordelen van het branden van mijn Microsoft 365 omgeving?

Het branden van je Microsoft 365 omgeving voegt professionaliteit toe en helpt je medewerkers met meer vertrouwen door de omgeving te navigeren. Bij Egenix helpen we je bij het opzetten van aangepaste authenticatieportalen, het branden van Office-omgevingen en het aanpassen van e-mailhandtekeningen. Samen zorgen we ervoor dat je Microsoft 365 omgeving perfect aansluit bij de uitstraling en waarden van jouw bedrijf.

Hoe kan ik de veiligheid van wachtwoorden in mijn bedrijf verbeteren met Microsoft 365?

Bij Egenix helpen we je graag bij het verbeteren van de wachtwoordveiligheid binnen jouw bedrijf. We implementeren een wachtwoordmanager om wachtwoorden veilig en georganiseerd te beheren. Dit vermindert de risico's van eenvoudige wachtwoorden en wildgroei aan accounts, en zorgt voor een veilige toegang tot bedrijfsgegevens.

Welke beveiligingsfuncties biedt Microsoft 365 om mijn digitale werkplek te beschermen?

Microsoft 365 bevat geavanceerde beveiligingsfuncties zoals multi-factor authenticatie, geavanceerde bescherming tegen dreigingen en gegevensverliespreventie. Deze functies helpen bij het beschermen van jouw digitale werkplek tegen onbevoegde toegang en cyberdreigingen. Bij Egenix bepalen we welke licenties het best passen bij jouw budget en risicoprofiel om de juiste functionaliteiten in te zetten.

Hoe helpt Egenix bij het beheren van meerdere Microsoft 365 tenants?

Bij Egenix bieden we uitgebreide ondersteuning voor het beheer van meerdere Microsoft 365 tenants. We zorgen voor een gestroomlijnd securitymanagement over verschillende tenants, wat continue monitoring, beheer en implementatie van beveiligingsmaatregelen omvat. Onze experts waarborgen de veiligheid en efficiëntie van jouw digitale werkplek, zodat jij je kunt focussen op de kernactiviteiten van je bedrijf.

Hoe kan ik mijn Microsoft 365 omgeving aanpassen aan de specifieke behoeften van mijn bedrijf?

Wij helpen je graag bij het configureren en aanpassen van je Microsoft 365 omgeving om deze af te stemmen op jouw specifieke bedrijfsbehoeften. Dit omvat het opzetten van aangepaste workflows, beveiligingsinstellingen en brandingopties, en alles Office applicaties zoals Teams, Sharepoint, enzovoorts. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je Microsoft 365 omgeving integreert met je bedrijfsprocessen, waardoor je productiviteit en efficiëntie worden gemaximaliseerd.

Hoe kan ik contact opnemen met Egenix om meer te weten te komen over Microsoft 365 zakelijke oplossingen?

Neem contact op via het formulier op onze website om je behoeften en vragen over Microsoft 365 zakelijke oplossingen te bespreken. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het implementeren en optimaliseren van je digitale werkplek.

Wat is een digitale strategie, en waarom is het essentieel voor elke organisatie?

Een digitale strategie helpt je om technologische mogelijkheden te identificeren en te benutten. Denk aan het ontwikkelen en implementeren van webportalen en systemen die inspelen op kostenefficiëntie en klantproblemen oplossen. Een goede strategie werkt als een controlemechanisme dat jouw organisatie laat nadenken over impactvolle transformatieprojecten.

Hoe kan een digitale roadmap mijn organisatie helpen?

Een digitale roadmap biedt een op maat gemaakt plan dat je organisatie helpt bij het ontwikkelen van een succesvolle digitale strategie. Het geeft je een duidelijk overzicht van technologische kansen en strategieën om marktkansen te benutten. Door een gestructureerde aanpak te volgen, kun je gefocust en efficiënt werken aan het realiseren van je digitale doelen en zorg je ervoor dat alle stappen in lijn zijn met je bedrijfsdoelstellingen.

Hoe ondersteunt maatwerk webontwikkeling mijn bedrijf bij het ontwikkelen van een digitale strategie?

Maatwerk webontwikkeling stelt je in staat om unieke bedrijfsbehoeften aan te pakken. Dit is cruciaal bij het ontwikkelen van een digitale strategie, omdat het je helpt schaalbare, veilige en gebruiksvriendelijke platforms te creëren. Door maatwerkoplossingen te implementeren, verbeter je de KPI's van je organisatie en zorg je voor een betere gebruikerservaring die aansluit bij jouw specifieke doelstellingen en marktvereisten.

Wat zijn de voordelen van het migreren van legacy-systemen naar moderne technologie voor jouw digitale strategie?

Het migreren van legacy-systemen naar moderne technologie verbetert de prestaties, flexibiliteit en beveiliging van je IT-infrastructuur. Moderne systemen integreren beter met andere technologieën en ondersteunen je digitale strategie effectiever.

Wat is Webflow, en hoe kan het mijn project ondersteunen bij het maken van een digitale strategie?

Webflow is een toonaangevend low-code platform voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Het stelt je in staat om snel hoogwaardige, schaalbare en flexibele digitale oplossingen te bouwen. Dit kan een cruciale rol spelen in jouw digitale strategie, doordat je met Webflow snel kunt inspelen op veranderingen in de markt en tegelijkertijd een professionele en goed presterende online aanwezigheid kunt behouden.

Hoe zorgt Egenix voor beveiliging en privacy bij digitale transformatieprojecten?

Bij Egenix staat beveiliging en privacy altijd voorop tijdens het hele proces van digitale transformatie en het ontwikkelen van een digitale strategie. We volgen best practices en implementeren de nieuwste technologieën om je gegevens te beschermen en risico's te minimaliseren.

Wat onderscheidt Egenix van andere digitale bureaus bij het ontwikkelen van een digitale strategie?

Egenix onderscheidt zich door maatwerkoplossingen van hoge kwaliteit te bieden en zich te richten op de unieke uitdagingen van jouw organisatie. We werken nauw met je samen om te zorgen dat de oplossing aansluit op de behoeften en voldoen aan de KPI's van een succesvolle digitale strategie. Door onze persoonlijke aanpak en diepgaande expertise zorgen we ervoor dat jouw digitale strategie echt werkt voor jouw bedrijf.

Hoe kunnen digitale strategieën helpen bij kostenbesparing in jouw organisatie?

Een goed uitgewerkte digitale strategie kan aanzienlijke kostenbesparingen realiseren door processen te automatiseren en te optimaliseren. Bij Egenix richten we ons op het elimineren van handmatige en repetitieve taken door het implementeren van geavanceerde digitale technologieën.

Welke technologie-stacks ondersteunt Egenix naast Webflow bij het maken van digitale strategieën?

We hebben expertise in een scala aan technologieën, waaronder Next.js en React en low-code oplossingen als Webflow. Hiermee stellen we ons in staat om flexibele, schaalbare en efficiënte digitale oplossingen te bieden. We kiezen de technologieën die het beste aansluiten bij de unieke eisen van elk project, zodat we altijd aan de verwachting voldoen en gewenste resultaten leveren.

Hoe ondersteunt Egenix bedrijven in competitieve markten bij het ontwikkelen van een digitale strategie?

Bij Egenix begrijpen we dat je in een competitieve markt strategisch en innovatief moet zijn. We bieden strategisch advies en op maat gemaakte digitale oplossingen om jouw bedrijf te helpen concurrerend te blijven. Door een grondige analyse van je huidige digitale status en toekomstvisie, ontwikkelen we samen een digitale strategie die je in staat stelt om snel en effectief te innoveren en transformeren. Zo blijf je altijd een stap voor op de concurrentie.

Toon meer vragen
faq
Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het aan de experts over. Neem contact op voor meer informatie.
Meer weten? contact ons

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?