Wij checken de security van je website

We integreren cybersecurity in elke fase van de softwareontwikkelingslevenscyclus, van concept tot code en van implementatie tot onderhoud.

Egenix Shield

Secure Development

Onze diensten in secure development zijn ontworpen om je ontwikkelingsprocessen vanaf de basis veiliger te maken. We integreren cybersecurity in elke fase van de softwareontwikkelingslevenscyclus, van concept tot code en van implementatie tot onderhoud. Dit zorgt ervoor dat je applicaties en websites niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen maar ook optimaal presteren.

Door samen te werken met Egenix voor secure development, zorg je ervoor dat je bedrijf niet alleen beschermd is tegen de huidige dreigingen, maar ook voorbereid is op toekomstige uitdagingen in het cyberlandschap.

Vulnerability Assessment

Bij Egenix begrijpen we dat een effectieve beveiligingsstrategie begint met grondige kennis van de kwetsbaarheden binnen je IT-omgeving. Onze Vulnerability Assessment-dienst is ontworpen om deze kwetsbaarheden nauwkeurig te identificeren, te analyseren en prioriteit te geven, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van potentiële risico's en hoe deze effectief kunnen worden aangepakt. We gebruiken geavanceerde scanningtechnologie en risicoanalyse uit om een op maat gemaakt advies voor jouw website of applicatie aan te leveren.

Custom Solutions & Configurations

Elk bedrijf is net zo uniek als de risico's waarmee het wordt geconfronteerd. Daarom stemmen we onze services af op jouw behoeften. We richten onze pijlen op de bedreigingen die van invloed kunnen zijn op jouw specifieke branche, technologie en uitdagingen - en bieden zo een unieke, op maat gemaakte en vooruitstrevende kijk op de offensieve kant van beveiliging.

Meer weten?

expertise

Retail & Wholesale

Overstijg traditionele systeem beperkingen en herdefinieer jouw positie in het digitale retail- en wholesale-segment met onze geavanceerde webshop en Shopify oplossingen.

Onze expertise stelt jouw merk in staat de digitale aanwezigheid om te zetten in een onbetwist concurrentievoordeel, waarbij veiligheid en snelheid hand in hand gaan om niet alleen aan de verwachtingen van de klant te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen.

We bieden schaalbare, aanpasbare oplossingen die kleine tot middelgrote retailers en grote e-commercespelers helpen te groeien en de koppositie in te nemen in hun segment, met een sterke focus op het optimaliseren van digitale supply chains.

professionele Dienstverlening

Elk bedrijf - van eenmanszaak tot grote organisatie - is afhankelijk van een ICT-infrastructuur. De continue stroom van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied maakt het vaak moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. En nieuwe ontwikkelingen kunnen ook leiden tot ongekende technische problemen.

Ons bedrijf onderscheidt zich met hands-on ervaring om conventionele grenzen te doorbreken. We zijn gespecialiseerd in het navigeren door de uitdagingen van moderne IT-infrastructuren en bieden bedrijven, van groeiende startups tot grotere organisaties, de nieuwste oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging, web-based oplossingen en digitale transformatie.

Onze focus ligt op het optimaliseren van jouw digitale processen waarbij creatief technisch denken vereist zijn, zodat je voorop blijft lopen op het gebied van innovatie en je kan richten op wat echt belangrijk is: werken aan de toekomst van je bedrijf.

Food & Agriculture

Vandaag de dag worden bedrijven in de voedsel- en landbouwsector geconfronteerd met de uitdaging om een evenwicht te vinden tussen duurzaamheid en efficiëntie. Wij begrijpen de noodzaak om deze industrie opnieuw vorm te geven door adaptief te denken en zijn ook actief betrokken.

Door gebruik te maken van slimme digitalisatie en automatiseringsoplossingen optimaliseren we werkprocessen, verminderen we verspilling en maximaliseren we zowel het milieueffect als het economische rendement. Onze aanpak is persoonlijk en op maat, omdat we de taal van onze klanten spreken, sterke relaties binnen de sector nastreven en de unieke digitale behoeften van de sector begrijpen.

Productiebedrijven

Als bedrijf dat productieactiviteiten uitvoert, wil je misschien je marktaandeel vergroten, beter samenwerken met je leveranciers of ervoor zorgen dat je processen bestand zijn tegen uitval, cyberaanvallen of verstoringen.

Daarom hebt je een vertrouwde partner nodig die je begrijpt en het maximale doet om operationele risico's te beperken, dan wel op zoek gaat naar de naald in de hooiberg om te profiteren van de marktsignalen. Egenix is de logische keuze voor cybersecurity-, cloud- en webgebaseerde oplossingen voor producerende bedrijven die willen evolueren naar een gedigitaliseerd bedrijfsmodel.

Bouw & Constructie

Ons developmentteam combineert een brede expertise met uitgebreide ervaring in een breed spectrum van software development uitdagingen.

Wij helpen nationale en regionale vastgoedfondsen, financiers, ontwikkelaars, aannemers, asset managers en andere belanghebbenden bij het omgaan met het ontwerp en de digitalisering van hun idee.

Of het nu gaat om het creëren van een indrukwekkende online aanwezigheid, propertymanagement systeem, het vereenvoudigen van end-to-end processen of het opzetten van moderne digitale werkruimten, wij zijn de vertrouwde partner om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

sustainable business

Een fundamentele verschuiving in waarden kan niet langer terzijde worden geschoven. Verantwoord en duurzaam ondernemerschap dat voldoet aan maatschappelijke ESG-eisen verschuift van reputatie en stakeholdermanagement naar het technologische domein.

In dit veranderende landschap identificeren we risico's en kansen en werken we samen met klanten aan toekomstbestendige digitale en ICT-oplossingen om de complexe en samenhangende aspecten van verantwoord ondernemen aan te pakken. We helpen klanten door de krachten te bundelen met alle belanghebbenden. Technologie is een essentiële factor voor duurzaamheid.

We bespreken niet alleen de stip op de horizon, maar ook wat er om de hoek ligt. Expertisegebieden zijn cybersecurity, maatwerk webontwikkeling, cloudmigraties en het opzetten van duurzame digitale werkomgevingen.

They trusted us:
Strategie & Doel

Pragmatisch en persoonlijk advies precies op het moment dat het voor jouw bedrijf het belangrijkst is. Zodat de strategie kan worden uitgevoerd en de doelen kunnen worden behaald.

Technologie & ontwikkeling

Vastberaden en volgens een zorgvuldig vastgesteld proces realiseren we de beste oplossing voor jouw case.

Oplossing & Resultaat

Wij leveren bruikbare oplossingen die jou vooruithelpen, hoe complex de uitdaging ook is.

Verder. Beter. Samen.

Een succesvolle samenwerking om het hoogst haalbare te bereiken. We gaan voor het uiterste.

faq
Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het aan de experts over. Neem contact op voor meer informatie.
Wat is een digitale strategie, en waarom is het essentieel voor elke organisatie?

Een digitale strategie helpt je om technologische mogelijkheden te identificeren en te benutten. Denk aan het ontwikkelen en implementeren van webportalen en systemen die inspelen op kostenefficiëntie en klantproblemen oplossen. Een goede strategie werkt als een controlemechanisme dat jouw organisatie laat nadenken over impactvolle transformatieprojecten.

Hoe kan een digitale roadmap mijn organisatie helpen?

Een digitale roadmap biedt een op maat gemaakt plan dat je organisatie helpt bij het ontwikkelen van een succesvolle digitale strategie. Het geeft je een duidelijk overzicht van technologische kansen en strategieën om marktkansen te benutten. Door een gestructureerde aanpak te volgen, kun je gefocust en efficiënt werken aan het realiseren van je digitale doelen en zorg je ervoor dat alle stappen in lijn zijn met je bedrijfsdoelstellingen.

Hoe ondersteunt maatwerk webontwikkeling mijn bedrijf bij het ontwikkelen van een digitale strategie?

Maatwerk webontwikkeling stelt je in staat om unieke bedrijfsbehoeften aan te pakken. Dit is cruciaal bij het ontwikkelen van een digitale strategie, omdat het je helpt schaalbare, veilige en gebruiksvriendelijke platforms te creëren. Door maatwerkoplossingen te implementeren, verbeter je de KPI's van je organisatie en zorg je voor een betere gebruikerservaring die aansluit bij jouw specifieke doelstellingen en marktvereisten.

Wat zijn de voordelen van het migreren van legacy-systemen naar moderne technologie voor jouw digitale strategie?

Het migreren van legacy-systemen naar moderne technologie verbetert de prestaties, flexibiliteit en beveiliging van je IT-infrastructuur. Moderne systemen integreren beter met andere technologieën en ondersteunen je digitale strategie effectiever.

Wat is Webflow, en hoe kan het mijn project ondersteunen bij het maken van een digitale strategie?

Webflow is een toonaangevend low-code platform voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Het stelt je in staat om snel hoogwaardige, schaalbare en flexibele digitale oplossingen te bouwen. Dit kan een cruciale rol spelen in jouw digitale strategie, doordat je met Webflow snel kunt inspelen op veranderingen in de markt en tegelijkertijd een professionele en goed presterende online aanwezigheid kunt behouden.

Hoe zorgt Egenix voor beveiliging en privacy bij digitale transformatieprojecten?

Bij Egenix staat beveiliging en privacy altijd voorop tijdens het hele proces van digitale transformatie en het ontwikkelen van een digitale strategie. We volgen best practices en implementeren de nieuwste technologieën om je gegevens te beschermen en risico's te minimaliseren.

Wat onderscheidt Egenix van andere digitale bureaus bij het ontwikkelen van een digitale strategie?

Egenix onderscheidt zich door maatwerkoplossingen van hoge kwaliteit te bieden en zich te richten op de unieke uitdagingen van jouw organisatie. We werken nauw met je samen om te zorgen dat de oplossing aansluit op de behoeften en voldoen aan de KPI's van een succesvolle digitale strategie. Door onze persoonlijke aanpak en diepgaande expertise zorgen we ervoor dat jouw digitale strategie echt werkt voor jouw bedrijf.

Hoe kunnen digitale strategieën helpen bij kostenbesparing in jouw organisatie?

Een goed uitgewerkte digitale strategie kan aanzienlijke kostenbesparingen realiseren door processen te automatiseren en te optimaliseren. Bij Egenix richten we ons op het elimineren van handmatige en repetitieve taken door het implementeren van geavanceerde digitale technologieën.

Welke technologie-stacks ondersteunt Egenix naast Webflow bij het maken van digitale strategieën?

We hebben expertise in een scala aan technologieën, waaronder Next.js en React en low-code oplossingen als Webflow. Hiermee stellen we ons in staat om flexibele, schaalbare en efficiënte digitale oplossingen te bieden. We kiezen de technologieën die het beste aansluiten bij de unieke eisen van elk project, zodat we altijd aan de verwachting voldoen en gewenste resultaten leveren.

Hoe ondersteunt Egenix bedrijven in competitieve markten bij het ontwikkelen van een digitale strategie?

Bij Egenix begrijpen we dat je in een competitieve markt strategisch en innovatief moet zijn. We bieden strategisch advies en op maat gemaakte digitale oplossingen om jouw bedrijf te helpen concurrerend te blijven. Door een grondige analyse van je huidige digitale status en toekomstvisie, ontwikkelen we samen een digitale strategie die je in staat stelt om snel en effectief te innoveren en transformeren. Zo blijf je altijd een stap voor op de concurrentie.

Toon meer vragen

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?