Zorgeloos overstappen op Google Workspace zakelijk

Profiteren van een krachtig, veelzijdig en moderne cloudbased oplossing voor hedendaagse bedrijven.

Egenix Cloud

Digitale Werkplek

Als digitaal agency gespecialiseerd in weboplossingen begrijpen we het belang van een krachtige digitale werkplek voor professionele groei. Google Workspace is hiervoor een geschikte versneller en biedt alles wat je nodig hebt om efficiënter te werken en je operationele winstgevendheid een boost te geven. Denk aan Google Drive voor waterdichte back-ups en slim documentbeheer, Gmail zakleijk voor veilig e-mailen, en tal van andere productivity tools voor moeiteloze samenwerking. Met deze tools kunnen je teams altijd en overal samenwerken met de zekerheid dat hun gegevens veilig zijn.Wij zorgen ervoor dat Google Workspace zorgeloos aansluit op je bedrijfsvoering, waardoor je werkprocessen versnellen en je bedrijf sterker wordt. Kortom: we maken je werkleven makkelijker, veiliger en productiever.

Google Workspace Security Audit

We focussen op het versterken van de digitale veiligheid binnen Google Workspace via onze specifieke aanpak in cyberbeveiliging. Deze methode is zorgvuldig ontworpen om de beveiliging van Google Workspace omgevingen diepgaand te evalueren, met onze gestandaardiseerde set aan controlepunten die alle essentiële beveiligingsaspecten bestrijken. Hierdoor bieden we een verbeteringsproces en ontwikkelen we mitigatiestrategieën door wijzigingen en herstelacties over tijd te monitoren en implementeren.

Je hebt geen diepgaande technische kennis nodig. Wij nemen alles op ons, van de initiële installatie tot de voortdurende monitoring en het beheer van je Google Workspace en het downsizen van je risico profiel. Zo zorgen we ervoor dat je digitale workspace niet alleen efficiënt werkt, maar bovenal veilig is, waardoor jij je kunt concentreren op het allerbelangrijkste: je bedrijfsvoering.

Google Workspace Branding

Hulp nodig bij het branden van je tenant en digitale werkruimte? Laat ons helpen. Een unieke look en feel voor je Google Workspace omgeving voegt niet alleen professionaliteit toe, maar helpt je medewerkers ook om met meer vertrouwen door je omgeving te navigeren. Van het opzetten van custom Google Cloud omgeving tot het branden van Workspace en emailhandtekeningen. Wij bieden de oplossing voor jouw zakelijke wensen.

Wachtwoordmanager

Organiseer de wachtwoorden van je bedrijf slim en veilig. Dit is des te noodzakelijker vanwege de veranderende wet- en regelgeving en het feit dat eenvoudige wachtwoorden nog steeds te gebruikelijk zijn in veel bedrijven. Dit leidt tot een onnodige wildgroei aan accounts en wachtwoorden en allerlei vormen van vrije toegang. Deze situatie kan leiden tot ongemak bij zowel indiensttreding als uitdiensttreding van medewerkers. Wij kunnen je helpen dit probleem aan te pakken door bestaande en nieuwe oplossingen op een inzichtelijke en betrouwbare manier in te zetten.

Meer weten?

expertise

Retail & Wholesale

Overstijg traditionele systeem beperkingen en herdefinieer jouw positie in het digitale retail- en wholesale-segment met onze geavanceerde webshop en Shopify oplossingen.

Onze expertise stelt jouw merk in staat de digitale aanwezigheid om te zetten in een onbetwist concurrentievoordeel, waarbij veiligheid en snelheid hand in hand gaan om niet alleen aan de verwachtingen van de klant te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen.

We bieden schaalbare, aanpasbare oplossingen die kleine tot middelgrote retailers en grote e-commercespelers helpen te groeien en de koppositie in te nemen in hun segment, met een sterke focus op het optimaliseren van digitale supply chains.

professionele Dienstverlening

Elk bedrijf - van eenmanszaak tot grote organisatie - is afhankelijk van een ICT-infrastructuur. De continue stroom van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied maakt het vaak moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. En nieuwe ontwikkelingen kunnen ook leiden tot ongekende technische problemen.

Ons bedrijf onderscheidt zich met hands-on ervaring om conventionele grenzen te doorbreken. We zijn gespecialiseerd in het navigeren door de uitdagingen van moderne IT-infrastructuren en bieden bedrijven, van groeiende startups tot grotere organisaties, de nieuwste oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging, web-based oplossingen en digitale transformatie.

Onze focus ligt op het optimaliseren van jouw digitale processen waarbij creatief technisch denken vereist zijn, zodat je voorop blijft lopen op het gebied van innovatie en je kan richten op wat echt belangrijk is: werken aan de toekomst van je bedrijf.

Food & Agriculture

Vandaag de dag worden bedrijven in de voedsel- en landbouwsector geconfronteerd met de uitdaging om een evenwicht te vinden tussen duurzaamheid en efficiëntie. Wij begrijpen de noodzaak om deze industrie opnieuw vorm te geven door adaptief te denken en zijn ook actief betrokken.

Door gebruik te maken van slimme digitalisatie en automatiseringsoplossingen optimaliseren we werkprocessen, verminderen we verspilling en maximaliseren we zowel het milieueffect als het economische rendement. Onze aanpak is persoonlijk en op maat, omdat we de taal van onze klanten spreken, sterke relaties binnen de sector nastreven en de unieke digitale behoeften van de sector begrijpen.

Productiebedrijven

Als bedrijf dat productieactiviteiten uitvoert, wil je misschien je marktaandeel vergroten, beter samenwerken met je leveranciers of ervoor zorgen dat je processen bestand zijn tegen uitval, cyberaanvallen of verstoringen.

Daarom hebt je een vertrouwde partner nodig die je begrijpt en het maximale doet om operationele risico's te beperken, dan wel op zoek gaat naar de naald in de hooiberg om te profiteren van de marktsignalen. Egenix is de logische keuze voor cybersecurity-, cloud- en webgebaseerde oplossingen voor producerende bedrijven die willen evolueren naar een gedigitaliseerd bedrijfsmodel.

Bouw & Constructie

Ons developmentteam combineert een brede expertise met uitgebreide ervaring in een breed spectrum van software development uitdagingen.

Wij helpen nationale en regionale vastgoedfondsen, financiers, ontwikkelaars, aannemers, asset managers en andere belanghebbenden bij het omgaan met het ontwerp en de digitalisering van hun idee.

Of het nu gaat om het creëren van een indrukwekkende online aanwezigheid, propertymanagement systeem, het vereenvoudigen van end-to-end processen of het opzetten van moderne digitale werkruimten, wij zijn de vertrouwde partner om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

sustainable business

Een fundamentele verschuiving in waarden kan niet langer terzijde worden geschoven. Verantwoord en duurzaam ondernemerschap dat voldoet aan maatschappelijke ESG-eisen verschuift van reputatie en stakeholdermanagement naar het technologische domein.

In dit veranderende landschap identificeren we risico's en kansen en werken we samen met klanten aan toekomstbestendige digitale en ICT-oplossingen om de complexe en samenhangende aspecten van verantwoord ondernemen aan te pakken. We helpen klanten door de krachten te bundelen met alle belanghebbenden. Technologie is een essentiële factor voor duurzaamheid.

We bespreken niet alleen de stip op de horizon, maar ook wat er om de hoek ligt. Expertisegebieden zijn cybersecurity, maatwerk webontwikkeling, cloudmigraties en het opzetten van duurzame digitale werkomgevingen.

They trusted us:
Strategie & Doel

Pragmatisch en persoonlijk advies precies op het moment dat het voor jouw bedrijf het belangrijkst is. Zodat de strategie kan worden uitgevoerd en de doelen kunnen worden behaald.

Technologie & ontwikkeling

Vastberaden en volgens een zorgvuldig vastgesteld proces realiseren we de beste oplossing voor jouw case.

Oplossing & Resultaat

Wij leveren bruikbare oplossingen die jou vooruithelpen, hoe complex de uitdaging ook is.

Verder. Beter. Samen.

Een succesvolle samenwerking om het hoogst haalbare te bereiken. We gaan voor het uiterste.

faq
Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het aan de experts over. Neem contact op voor meer informatie.
Waarom zou ik overstappen op Google Workspace voor mijn bedrijf?

Google Workspace biedt een krachtige en veelzijdige cloudoplossing die bedrijven helpt efficiënter te werken. Met tools zoals Google Drive, Gmail voor bedrijven, Google Meet, en andere productiviteitshulpmiddelen kunnen teams altijd en overal samenwerken.

Hoe zorgt Egenix ervoor dat de overstap naar Google Workspace soepel verloopt?

We begeleiden je gedurende het hele proces, van de initiële installatie tot voortdurende monitoring en beheer. Onze aanpak is ontworpen om je werkprocessen te versnellen en je bedrijf te versterken, zodat de overgang naar Google Workspace soepel en efficiënt verloopt, zonder onderbrekingen in je dagelijkse activiteiten.

Wat houdt een Google Workspace security audit in?

Een Google Workspace security audit door ons omvat een diepgaande evaluatie van je Google Workspace omgeving aan de hand van een grote set controlepunten. Tijdens deze audit identificeren en mitigeren we beveiligingsrisico's, monitoren we wijzigingen, en implementeren we herstelacties. Dit proces zorgt ervoor dat je digitale werkplek optimaal beveiligd is tegen potentiële dreigingen, zodat je met een gerust hart kunt werken.

Hoe kan Google Workspace helpen bij het verbeteren van mijn digitale werkplek?

Google Workspace biedt een scala aan tools voor efficiënte samenwerking, veilig documentbeheer en betrouwbare back-ups. Met functies zoals gedeelde documenten, real-time samenwerking en integratie van e-mail en agenda's, kunnen je medewerkers altijd en overal productief werken.

Wat zijn de voordelen van het branden van mijn Google Workspace omgeving?

Het branden van je Google Workspace omgeving voegt een professionele uitstraling toe en versterkt de merkidentiteit van je bedrijf. Het helpt medewerkers om met meer vertrouwen en consistentie door de omgeving te navigeren. Wij kunnen je helpen bij het creëren van een unieke look and feel, inclusief aangepaste Google Cloud omgevingen en e-mailhandtekeningen, die de herkenbaarheid en samenhang binnen en buiten je organisatie versterken.

Hoe kan ik de veiligheid van wachtwoorden in mijn bedrijf verbeteren met Google Workspace?

Egenix helpt je bij het implementeren van een wachtwoordmanager binnen Google Workspace, waardoor wachtwoorden veilig en georganiseerd worden beheerd. Dit vermindert de risico's van eenvoudige wachtwoorden en ongecontroleerde accounttoegang, en zorgt voor een veilige en gestroomlijnde toegang tot bedrijfsgegevens.

Welke beveiligingsfuncties biedt Google Workspace om mijn digitale werkplek te beschermen?

Google Workspace biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals tweestapsverificatie (MFA) en antiphishingtools om je digitale werkplek te beschermen tegen onbevoegde toegang en cyberdreigingen. Deze functies helpen bij het waarborgen van de veiligheid van je bedrijfsgegevens door extra lagen van bescherming toe te voegen.

Hoe helpt Egenix bij het beheren van mijn Google Workspace omgeving?

Wij bieden uitgebreide ondersteuning voor het beheer van je Google Workspace omgeving met een passende Service Agreement (SLA). Dit omvat continue monitoring, beveiligingsaudits, en risicobeheersing, waardoor je de technische zorgen aan ons kunt overlaten en je volledig kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Hoe kan ik mijn Google Workspace omgeving aanpassen aan de specifieke behoeften van mijn bedrijf?

Egenix helpt je Google Workspace omgeving volledig op te zetten en af te stemmen op jouw specifieke bedrijfsbehoeften. Dit omvat het instellen van aangepaste workflows, beveiligingsinstellingen, en brandingopties, zodat je een efficiënte en veilige digitale werkplek hebt die perfect aansluit bij jouw bedrijfsprocessen.

Hoe kan ik contact opnemen met Egenix om meer te weten te komen over Google Workspace zakelijke oplossingen?

Gebruik het contactformulier op de Egenix-website om je vragen en behoeften met betrekking tot Google Workspace zakelijke oplossingen te bespreken. Ons team van experts staat klaar om je te ondersteunen bij de implementatie en optimalisatie van je digitale werkplek.

Toon meer vragen

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?