Moderne werkplek: slimmer werken in de cloud

Benut het volledige potentieel van je bedrijf met onze state-of-the-art cloud en productiviteitsoplossingen in Google Workspace en Microsoft 365.

Egenix Cloud

Data Migratie

De overstap naar een nieuw systeem, weg van de bestaande manier van werken, brengt aanzienlijke uitdagingen met zich mee op het gebied van data waarvoor een strategische aanpak noodzakelijk is. Kiezen tussen een complete greenfield opbouw of een directe migratie vereist zorgvuldige planning, grondige risicoanalyse en een zorgvuldige afweging van de opties. Met onze uitgebreide ervaring in end-to-end platformmigraties navigeren we door de complexiteit van het veilig en efficiënt overzetten van gegevens tussen cloudoplossingen zoals Google en Microsoft. Maar ook webshop of website platform migraties zoals Magento, Umbrace, Wordpress, enzovoorts.

Onze methodische aanpak minimaliseert risico's, garandeert gegevensintegriteit en minimaliseert downtime, waardoor niet alleen de overgang gemakkelijker wordt maar ook een aanzienlijke waarde aan je bedrijf wordt toegevoegd. Reken op onze kennis en kunde om in ieders specifieke geval de beste technologische keuzes en infrastructuur neer te zetten.

Microsoft 365

Wij zijn experts in het migreren van klanten naar een veilige Microsoft 365-omgeving, die de basis vormt voor een hedendaagse digitale werkplek voor je werknemers. Dit proces begint met een grondige beoordeling van je huidige digitale infrastructuur om een soepele migratie te garanderen. Door gebruik te maken van de geavanceerde beveiligingsfuncties van Microsoft 365, zoals multi-factor authenticatie en geavanceerde bescherming tegen dreigingen, versterken we je digitale beveiliging. Ons doel is om een veilige en efficiënte werkomgeving te creëren die past bij jouw bedrijf, de snelheid waarmee je opereert en de flexibiliteit om te groeien, waarbij we dit ondersteunen door continue monitoring en beheer van je digitale diensten.

Google Workspace

Naast onze expertise in Microsoft 365 bieden we ook gespecialiseerde migratieservices naar Google Workspace, waardoor bedrijven die de voorkeur geven aan het ecosysteem van Google probleemloos kunnen overstappen. We beginnen met een gedetailleerde beoordeling van je bestaande IT-omgeving om een geleidelijke overgang te realiseren. Door gebruik te maken van de beveiligingsfuncties binnen Google Workspace, waaronder tweestapsverificatie (MFA) en geavanceerde antiphishingtools, tillen we je cyberbeveiliging naar een hoger niveau. Ons doel is om een veilige, productieve werkplek te creëren die niet alleen voldoet aan de behoeften van je bedrijf, maar ook de flexibiliteit en schaalbaarheid biedt die je nodig hebt voor toekomstige groei, ondersteund door continue monitoring en beheer van je cloud-infrastructuur.

Meer weten?
Neem contact op

expertise

Retail & Wholesale

Overstijg traditionele systeem beperkingen en herdefinieer jouw positie in het digitale retail- en wholesale-segment met onze geavanceerde webshop en Shopify oplossingen.

Onze expertise stelt jouw merk in staat de digitale aanwezigheid om te zetten in een onbetwist concurrentievoordeel, waarbij veiligheid en snelheid hand in hand gaan om niet alleen aan de verwachtingen van de klant te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen.

We bieden schaalbare, aanpasbare oplossingen die kleine tot middelgrote retailers en grote e-commercespelers helpen te groeien en de koppositie in te nemen in hun segment, met een sterke focus op het optimaliseren van digitale supply chains.

professionele Dienstverlening

Elk bedrijf - van eenmanszaak tot grote organisatie - is afhankelijk van een ICT-infrastructuur. De continue stroom van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied maakt het vaak moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. En nieuwe ontwikkelingen kunnen ook leiden tot ongekende technische problemen.

Ons bedrijf onderscheidt zich met hands-on ervaring om conventionele grenzen te doorbreken. We zijn gespecialiseerd in het navigeren door de uitdagingen van moderne IT-infrastructuren en bieden bedrijven, van groeiende startups tot grotere organisaties, de nieuwste oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging, web-based oplossingen en digitale transformatie.

Onze focus ligt op het optimaliseren van jouw digitale processen waarbij creatief technisch denken vereist zijn, zodat je voorop blijft lopen op het gebied van innovatie en je kan richten op wat echt belangrijk is: werken aan de toekomst van je bedrijf.

Food & Agriculture

Vandaag de dag worden bedrijven in de voedsel- en landbouwsector geconfronteerd met de uitdaging om een evenwicht te vinden tussen duurzaamheid en efficiëntie. Wij begrijpen de noodzaak om deze industrie opnieuw vorm te geven door adaptief te denken en zijn ook actief betrokken.

Door gebruik te maken van slimme digitalisatie en automatiseringsoplossingen optimaliseren we werkprocessen, verminderen we verspilling en maximaliseren we zowel het milieueffect als het economische rendement. Onze aanpak is persoonlijk en op maat, omdat we de taal van onze klanten spreken, sterke relaties binnen de sector nastreven en de unieke digitale behoeften van de sector begrijpen.

Productiebedrijven

Als bedrijf dat productieactiviteiten uitvoert, wil je misschien je marktaandeel vergroten, beter samenwerken met je leveranciers of ervoor zorgen dat je processen bestand zijn tegen uitval, cyberaanvallen of verstoringen.

Daarom hebt je een vertrouwde partner nodig die je begrijpt en het maximale doet om operationele risico's te beperken, dan wel op zoek gaat naar de naald in de hooiberg om te profiteren van de marktsignalen. Egenix is de logische keuze voor cybersecurity-, cloud- en webgebaseerde oplossingen voor producerende bedrijven die willen evolueren naar een gedigitaliseerd bedrijfsmodel.

Bouw & Constructie

Ons developmentteam combineert een brede expertise met uitgebreide ervaring in een breed spectrum van software development uitdagingen.

Wij helpen nationale en regionale vastgoedfondsen, financiers, ontwikkelaars, aannemers, asset managers en andere belanghebbenden bij het omgaan met het ontwerp en de digitalisering van hun idee.

Of het nu gaat om het creëren van een indrukwekkende online aanwezigheid, propertymanagement systeem, het vereenvoudigen van end-to-end processen of het opzetten van moderne digitale werkruimten, wij zijn de vertrouwde partner om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

sustainable business

Een fundamentele verschuiving in waarden kan niet langer terzijde worden geschoven. Verantwoord en duurzaam ondernemerschap dat voldoet aan maatschappelijke ESG-eisen verschuift van reputatie en stakeholdermanagement naar het technologische domein.

In dit veranderende landschap identificeren we risico's en kansen en werken we samen met klanten aan toekomstbestendige digitale en ICT-oplossingen om de complexe en samenhangende aspecten van verantwoord ondernemen aan te pakken. We helpen klanten door de krachten te bundelen met alle belanghebbenden. Technologie is een essentiële factor voor duurzaamheid.

We bespreken niet alleen de stip op de horizon, maar ook wat er om de hoek ligt. Expertisegebieden zijn cybersecurity, maatwerk webontwikkeling, cloudmigraties en het opzetten van duurzame digitale werkomgevingen.

They trusted us:
Strategie & Doel

Pragmatisch en persoonlijk advies precies op het moment dat het voor jouw bedrijf het belangrijkst is. Zodat de strategie kan worden uitgevoerd en de doelen kunnen worden behaald.

Technologie & ontwikkeling

Vastberaden en volgens een zorgvuldig vastgesteld proces realiseren we de beste oplossing voor jouw case.

Oplossing & Resultaat

Wij leveren bruikbare oplossingen die jou vooruithelpen, hoe complex de uitdaging ook is.

Verder. Beter. Samen.

Een succesvolle samenwerking om het hoogst haalbare te bereiken. We gaan voor het uiterste.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?