1
min leestijd
1
min leestijd

Met veel enthousiaste kondigen we aan dat we na vijf jaar vol plezier en toewijding een belangrijke mijlpaal in onze reis hebben bereikt. Vanaf 19 februari 2024 verhuizen we naar het iconische Philips gebouw (De Lichttoren) in het kloppend hart van Eindhoven. Deze verhuizing markeert niet alleen een fysieke omschakeling, maar symboliseert ook de gezonde groei en ontwikkeling van Egenix als Digital Agency. Daar zijn we trots op.

Wij zijn verhuisd

Het Philips Lichttorengebouw weerspiegelt onze geest: als een gedenkwaardig gebouw voor innovatie en vooruitgang. Al tientallen jaren is dit bouwkundig hoogstandje een baken en inspiratiebron in Eindhoven, een stad die bekendstaat om zijn rijke industriële erfgoed en als broedplaats voor technologische innovatie. Het is dus met grote trots dat we onze naam kunnen verbinden aan een plek met zo'n historische en culturele waarde.

We kijken ernaar uit om hier te werken, onze medewerkers, klanten en relaties te verwelkomen. Samen zullen we de toekomst vormgeven door vooruit te kijken naar de mogelijkheden van morgen met onze dienstverlening. Tot snel!

Onze ingang is te bereiken via de Lichttoren 32, ingang via Igluu

Met vriendelijke groet,

Team Egenix

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?