Wij bouwen omzet verhogende e-commerce webshops.

Je producten zijn uniek. Je webshop zou dat ook moeten zijn.

Je hebt een geweldig idee of product dat je online wilt verkopen, maar waar begin je? Met een continu bewegende markt en steeds veranderende vraag wil je snel kunnen accelereren en is de stap richting een digitale partner de voornaamste keuze. Bij ons ben je aan het juiste adres om je producten digitaal te kunnen presenteren in een webshop die een feilloze klantervaring biedt.

Contact opnemen

Je webshop klaar voor de toekomst met een 360° klantervaring.

Wij bieden een volledig pakket aan e-commerce diensten aan, van het bouwen van prachtige nieuwe webshops, customer journey optimalisatie tot en met de (technische) online marketing van je webwinkel. Wij leveren webshops die geënt zijn op de 360 graden bediening van je klanten op social media, externe verkoopkanalen en marketplaces.

Dit doen we door maatwerk Shopify en Shopify Plus te leveren waar we de nieuwste omni-channel technieken gebruiken voor jouw klanten. Je hebt al je klant en product data over de hele lijn van je webshop 24/7 inzichtelijk, welke naadloos aansluiten op je huidige online en offline bedrijfsprocessen.

We bouwen een snelle, veilige en schaalbare webshop vol functionaliteiten die de online winkel ervaring voor je bezoekers aangenaam zullen maken.

Scoor hoog in zoekmachines

We bouwen razendsnelle, gebruiksvriendelijke en toegankelijke webshops die geoptimaliseerd zijn voor een goede vindbaarheid.

Verkopen via meerdere kanalen

Jouw webshop verkopen uitbreiden naar social media, wereldwijde marketplaces en offline kanalen, niets staat ons in de weg.

Naadloze aansluiting op je bestaande systemen

Een webshop vergt veel aandacht en tijd van jou als organisatie, daarom zorgen wij dat deze goed geïntegreerd is op je bestaande processen en systemen.

Geef je marketing activiteiten een boost

We weten als geen ander dat goede marketing essentieel is voor je productverkoop. Een webshop door ons gebouwd geeft je de volledige vrijheid om je marketing op te schalen.

Dit is wat je kunt verwachten van ons.

Als we je webshop hebben ontworpen, ontwikkeld en uitgerust met gadgets is het tijd om te verkopen. We zijn jouw digital partner om er een succes van te maken en werken graag op de langere termijn met je samen. Van ons krijg je o.a. het volgende als je een webshop laat maken:

 • arrow_right_alt
  Professionele webshop op maat
 • arrow_right_alt
  Scherpe merkidentiteit en visueel design
 • arrow_right_alt
  Flexibele en schaalbare webshop
 • arrow_right_alt
  Geoptimaliseerd voor productverkoop
 • arrow_right_alt
  Razendsnel en vindbaar in zoekmachines
 • arrow_right_alt
  Gekoppeld met andere systemen
 • arrow_right_alt
  Simpel en makkelijk zelf beheren

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je jouw situatie aan ons voorleggen en horen wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!