Maak indruk op klanten met een custom made website.

Een goede website begint bij een plan en ontwerp.

Een goede website vergt meer dan alleen functionaliteiten of mooie afbeeldingen. Het is de bedoeling om bezoekers te activeren en te helpen informeren bij het product of dienst, het bedrijf en de branding erachter te begrijpen door middel van een visuele touch points en optimalisatie, waaronder visuals, tekst en interacties. Dat betekent dat elk element van je site naar een bepaald doel toe moet werken.

We brengen je doelen in kaart en maken een eerste analyse waar we jou bij betrekken. Voor een solide basis van jouw website zorgen we in het ontwerp ervoor dat de volgende punten ondervangen worden:

 • check
  Aansluit op je positionering
 • check
  Een vertaling van je bedrijfsdoelstellingen
 • check
  De juiste doelgroep aanspreekt
 • check
  De optimale klantreis voor conversies
Contact opnemen

Tevreden over het design? Tijd voor het ontwikkelen van je website.

Zodra alle neuzen dezelfde kant op staan voor het design kunnen we beginnen met het ontwerp om te zetten naar een ijzersterke website. Dit doen we snel en zorgvuldig met de nieuwste technieken waaronder Webflow. Met Webflow bouwen wij de front-end van je website en integreren we eventueel de back-end met je bestaande systemen. De front-end bestaat uit componenten en dynamische elementen die we speciaal voor jou hebben ontworpen welke volgens UX design standaarden zijn gemaakt en voor conversies geoptimaliseerd.

In het content management systeem (CMS) kan je gemakkelijk pagina's aanmaken, nieuwe items toevoegen en alle content zelf beheren. Dit scheelt je enorm veel tijd en kosten als het gaat om onderhoud en beheer, je hebt ons alleen nog maar nodig voor het zwaardere werk zoals een nieuw design of wanneer je jouw website om wilt laten zetten naar een webshop.

Ongetwijfeld is de website die je door ons laat bouwen, de enige en de laatste website die je nog nodig hebt. Doordat we krachtige moderne technieken implementeren kun jij volop door blijven ontwikkelen aan je website, en continue meebewegen in het digitale landschap en veranderende vraag van je bezoekers. Natuurlijk bestaat de mogelijk ook om je website te laten groeien met online marketing.

Schaalbaar en functioneel

Samen met jou brengen we de functionaliteiten van de website in kaart, bieden we de nodige schaalbaarheid om je website verder uit te breiden voor toekomstige wensen.

Snel, veilig en vertrouwd

We garanderen razendsnelle en betrouwbare hosting door je website te laten draaien op de beste servers. Je website voldoet aan technische kwaliteitseisen en ISO 27001. Er zijn dagelijks back-ups beschikbaar en je website wordt 24/7 gemonitord op veiligheid.

Gebruiksvriendelijk

We bouwen een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website die toegankelijk is voor alle mobiele apparaten (responsive design) - Naast dat de website optimaal is voor de bezoekers, bieden we ook voor jou de mogelijkheid om makkelijk aanpassingen te maken op de website in een eigen beheeromgeving.

Dit is wat je kunt verwachten van ons.

Als het ontwerp omgezet is naar de ontwikkeling en alles werkt naar behoren dan zetten we je website live. We regelen de laatste formaliteiten voor je en zorgen dat je getraind bent met de systemen waarin jij je website straks kunt beheren. Concreet krijg je bij je website het volgende van ons:

 • arrow_right_alt
  Professionele website op maat
 • arrow_right_alt
  Scherpe merkidentiteit en visueel design
 • arrow_right_alt
  Flexibele en schaalbare website
 • arrow_right_alt
  Gekoppeld met andere systemen
 • arrow_right_alt
  Makkelijk zelf of met je team beheren
 • arrow_right_alt
  Razendsnel en vindbaar in zoekmachines
 • arrow_right_alt
  Beveiligd voor jou en je bezoekers

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je jouw situatie aan ons voorleggen en horen wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!